Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SAPN | 72,00 | 3.672 | 51 | 71,50 | 75,00 | -4,64% |
Da, konsolidirano.
Očekujem da ćemo ovu godinu završiti s oko 30M kn dobiti.
Lp
Da, konsolidirano.
Očekujem da ćemo ovu godinu završiti s oko 30M kn dobiti.
Lp
[/quote]
netko izgleda očekuje baš suprotno od vas
@filip70
45 kn po dionici što bi na ovoj cijeni bilo P/E ispod 5? Hrabro, ali ne bi me iznenadilo…
mislim da će SAPN biti copy/paste kako rezultata tako i trgovine kao HPB; dobar kvartal i izlazak s većim količinama
nije nemoguće da je u oba slučaja riječ o istom nmajstoru – kamikaza pridwaje i na gpb i na sapn
Ma samo neka oni redaju dobre rezultate, to je jedino bitno, a ako će netko to iskoristiti za izlazak nemam ništa protiv, i ja sam ušao na ovim razinama jer netko izlazio, tako da je to sasvim uredu…
Sve će doći na svoje…
Lp
nažalost, mislim da niste u pravu
na ovako plitkom trzistu jači prodavapč napravi pokolj – i onda svi trpe jer dani ili tjedni ili mjeseci ili godine – to nije isto
na ovako plitkom trzistu jači prodavapč napravi pokolj – i onda svi trpe jer dani ili tjedni ili mjeseci ili godine – to nije isto
nema veze, samo da se pojavi likvidnost… u bilo kojem smjeru, dolje ili gore
pojava likvidnosti znači da će se prodavatelj istresati a na strani kupaca znači da im je cijena prihvatljiva
dakle win-win 🙂
Ah kad nam je takvo tržište, što da radimo, nije za to kriv prodavač, svatko ima svoje razloge za prodaju…
Kad je SAPN odlijepila na 400kn i više nisam ni sanjao da ću je moći kupiti opet po ovim razinama,
da je CERP nije zakucao do 240kn a MB na 200kn nikad ne bi kupovao na ovim razinama, a sada mi je SAPN jedna od jačih pozicija u portfelju…
Bilo bi stvarno jadno, sada kad sam ušao na ovim razinama zbog rasprodaje gore spomenutih da se zgražavam i da očekujem odmah sutra rast, meni nije problem čekati i par godina ako ću debelo zaraditi, samo neka oni redaju dobre rezultate i biti će veselja, nema brige – sve će doći na svoje….
Lp
Izašlo konsolidirano!
16M kn dobiti, iznad mojih očekivanja!
Idemo ovu godinu iznad 30M kn!!!
Bravo Saponia!
Bravo uprava, tako se radi!
Lp
jako lijepo izvješće Uprave!
na manje od jedne kartice teksta su rekli – sve!
prihodi, rashodi, dobit i koliko su od poslovnog novčanog toka koristili za smanjenje duga i ulaganja
bravo!
Širimo malo ponudu, svaka čast!