Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SAPN | 72,00 | 3.672 | 51 | 71,50 | 75,00 | -4,64% |
@parica
Znas da sam nesto slicno pomislio, kao na viru sta se desilo
izaslo
i je dobrko i nije dobro
Uskoro će izvješće za 1. kvartal, kakva su očekivanja?
Po meni je sve iznad 10M kn dobiti super, bio bi prezadovoljan,
dok bi mi dobit ispod 5M kn bila ispod očekivanja, bio bi razočaran.
Lp
Izaslo konsolidirano izvjesce,
6,5M kn dobiti, dobar rezultat!
Ako ovako nastave a moglo bi biti i bolje, na kraju godine bi trebali biti minimalno na 30M kn dobiti, sto je odlicno!
Lp
Uskoro će izvješće za 1. kvartal, kakva su očekivanja?
Po meni je sve iznad 10M kn dobiti super, bio bi prezadovoljan,
dok bi mi dobit ispod 5M kn bila ispod očekivanja, bio bi razočaran.
Lp
Izaslo konsolidirano izvjesce,
6,5M kn dobiti, dobar rezultat!
Ako ovako nastave a moglo bi biti i bolje, na kraju godine bi trebali biti minimalno na 30M kn dobiti, sto je odlicno!
Lp
[/quote]
ebitda marza 8,5 – to je za bilo koju prerađ ind jako dobro
lanjski jedn prihodi malo zamavgljuju sliku ali po meni negat iznenadenjqa nema, drže rashode pod kontr i mukktrpnov grickaju koju kn više u neto dobit
Izvješće je solidno. Lani su imali neke prihode i dobit od prodaje imovine. Kad se to izbije, profitabilnost je ove godine bila bolja.
može li trzistev ovo zatuci još niže
mislim da jeftinijih pokazatelja ovo rrziste vidjelo nije
Ovo je doista za nevjerovati. Netko jako hoće van, a dionica nije atraktivna i s obzirom na odnos većinskog prema maila još jedno vrijeme niti neće biti. Ne prodajem iako se plus od 115% pretvorio u minus i ovo mi kroz godine ispada jedno od najlošijih ulaganja.
Ovo je doista za nevjerovati. Netko jako hoće van…
je, hoće! prije nekog vremena smo komentirali kako su se pojavili neki skriveni nalozi na 230 kn
ja sam tipovao na Biliša ali koliko vidim nije mijenjao stanje već mjesec dana
ispod prvih 10 nitko nema više od 800 kom pa ako izlazi to su smiješne količine čak i za ovu slabo likvidnu dionicu
na ovim razinama se trgovala prije točno pet godina, dakle sredinom 2014.
2011.-2012. je bila i na razinama ispod 150 kn ali onda je cijelu godinu bilo par desetaka trgovanja
2013. se ozbiljnije opet trgovalo i cijena je narasla krajem te godine na skoro 300 kn
luda dionica i jedna od rijetkih gdje ima divljih okreta čas u jednom, čas u drugom smjeru
o profitabilnosti bi se dalo pričati, oko otpisa dubioza Agrokora sve se zna već davno, a snaga samih brendova (paste, sapuni, deterdženti, Kandit, Maraska…) vrijedi daleko više od 200 kn po dionici kad bi se išlo prodavati
svakako pratim razvoj situacije, vrlo je zanimljivo ovih dana, kao da se vraćamo deset godina unatrag!