Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SAPN | 72,00 | 3.672 | 51 | 71,50 | 75,00 | -4,64% |
Pa tko stalno prodaje dionicu na ovim razinama.
Hoće nas častiti i ispod ovih razina, i kolege do kuda mislite da bi ovo moglo padati?
A bome su dobro i zaduzeni, iz novcanog toka se vidi da su uzeli novih 116 mil kuna kredita za refinanciranje dospjelih obveza.
A bome su dobro i zaduzeni, iz novcanog toka se vidi da su uzeli novih 116 mil kuna kredita za refinanciranje dospjelih obveza.
BIlo bi objektivno da ste spomenili i koliko su vratili u obracunskom razdoblju iznos od 198 mil pa onda imate neto smanjene zaduzenja u ovoj godini za 82 mil
BIlo bi objektivno da ste spomenili i koliko su vratili u obracunskom razdoblju iznos od 198 mil pa onda imate neto smanjene zaduzenja u ovoj godini za 82 mil
Nisam ovo spomenuo u kontekstu da ne treba kupovati ili da podcjenkujem, nego samo da treba biti oprezan.
Prezaduzeni su sto nije dobro, ali dug smanjuju sto je dobro.
Treba biti oprezan, kamatne stope su trenutno nikakve, sta ce biti kad se dignu kamatne stope?
Nije sve tako ruzicasto za sada, ali vidjeti cemo, samo neka kresu dug za sada.
Sapn oduvijek ima vrhunsku korporativnu razinu, na razini jednog adrisa ili atgr, to se ne da poreći.
Dug im je narastao uslijed preuzimanja kandita i maraske, ali od trenutka preuzimanja sve te tvrtke idu jako lijeo naprijed.
Na miljardu kn prihoda, svaka ušteda i racionalizacija istog treba donese lijep extra dobit. Ne može se nagurati 40 psoto ebitda kao turisti, ali još malo više nego sada može
Kako ne bi živnula kad dođe nas par?:-):-)
Polako s tom kupnjom, ima nas jos koji bi kupovali na nizim razinama!
Kad je bila prije par dana na razinama ispod 240 sam je cekao na 220, kao u svijetu je lose pa ce i Sapn padati, a gle sada mi je zao sto nisam jos dokupio.
Sva sreca da sam ih vec dosta skupio pa i ovaj rast veseli.
Lp
Evo nam Saponie u redovnom (normalnom) trgovanju…
Lp
Opaaa! Jel?
Da, sad vidim.
Zato su i popadali sve nalozi otprije.
Redovno trgovanje, a cijena još fino dolje. Nekom se žuri izaći, a nikom se ne žuri ulaziti. Do kada će tako?
Dok se ne okrene cijelo TK nabolje.