Konačno je i to palo. Dobar pokušaj, politički bodovi su tu, ali sa Evropom nema šale.
Dobro je da nismo previše tvrdoglavi
Ladislav Napuljski prodao je Dalmaciju za 100.000 dukata a Sanader ZERP za nekoliko satova. Friščić bi trebao srušiti Vladu i izazvati nove izbore, mislim da bi mandat za sastav Vlade dobio netko drugi a ne ovaj “jaki” Sanader koji skine gaće čim ga malo stisnu, možda mu to i nijr mrsko.
Tako treba. Nećemo primjenjivati ZERP Europljanima, nego prem onima koji to u Jadranu nisu. Osobito treba biti strog prema Bosancima zbog već poznatog njihovog pelovljavanja Jadrana.
mi smo najveće budale pod kapom nebeskom. a sanader je ovim potezom HSS ubio zauvijek. hdz već godinama uspjeva zaklati sve stranke koje steknu bar malo simpatija u javnosti ovakvim genijalnim podmetanjima.
ali, sami smo si krivi, još uvijek ima ljudi koji glasaju za tu ekipu koja je otvoreno rekla da se hypo banka dogodila zbog njihovog neznanja (ko da frizer ide projektirat nuklearnu elektranu), premda ja osobno mislim da je u oporbi još manje znanja i da oporba namjerno izbjegava dobiti izbore zbog jedno 30 hypo banki koje je Tuđman zakuhao. I hss si je sam kriv, stranka koja je poslije drugog sv rata školovala ljude na ecole des sciences politiques u parizu potajno sad je spala na friščiće i slične koji se ne mogu s običnim švercerima nosit.
to jako puno govori o svima nama koji još nismo emigrirali.