Nastavljaju biti stabilni, i profitabilni.
I dalje cekamo ono radi cega smo svi i kupili dionice, brojila u BIH i Hrvatskoj
RIZ stabilan i profitabilan !?
Imao si burnu noć punu svega i svačega?
Nastavljaju biti stabilni, i profitabilni.
I dalje cekamo ono radi cega smo svi i kupili dionice, brojila u BIH i Hrvatskoj
Kakvo ugodno iznenađenje od RIZA…. od gotovo propale tvrtke, evo je među bombončićima….
Pravilo zse … što bolji rezultati, što veći potencijal cijena na burzi je u većem minusu…
Uvijek postoji ono ALI …..
Evo još malo s prezentacijom EDF-a na dnu stranice: link
Nebi trebale bit loše po RIZ jer ako je itko mislio da će RIZ dobiti komplet brojila u RH onda je naivan. Trebalo bi im 15god da ih proizvedu!! Također nisam siguran ni da će EDF dobiti ova pametnija brojila, jer moji instikti me vuku u pravcu jedne druge privatne firme ali nevažno.
Ja mislim da od nekih 200-300 mil koja će se potrošit u brojila, RIZ dobiti 40ak mil, a to je sasvim realno s obzirom da su jedina domaća firma koja ih proizvodi. Sasvim dovoljno za dionicu koja je sad 3 puta ispod booka bez nekog razloga s obzirom na poslovanje.
Također ako imate kolegu ili prijatelja koji je napravio kuću/vikendicu ili bilo šta što treba novi priključak na struju ove godine, pitajte ga da pogleda koje marke mu je brojilo HEP ugradio 😉
Imam dionice, i ne mičem se prije 130!