Dioničarka br.2 otpustila nešto dionica….
hm
Tocno 266 dionica. S obzirom da su cijene u zadnje vrijeme bile izmedju 64-66 kuna dodemo do broja od 16, 17k kuna.
Mislim da nema tu nista sumljvo, zena odluciala otici na more 🙂
Ako dioničarka br.2 proda dionice po meni 50 % od fer vrijednosti da bi otišla na more onda stvarno žalosno to izgleda….
A što ako nastavi prodavati!??
Je li to dioničarka br. 2 nastavlja prodavati!?
ps Hoćemo li u ovom kvartalu vidjeti prve konkretne rezultate od posla s HEPom _ brojila
ovdje je jedino sigurno: dok ne dobijemo privatnog vlasnika nema većeg pomaka…
inače sam mišljenja da neće biti iznenađenja na 1H, dakle granična dobit – i to je to
izvještaj sam siguran da će bit “stabilan” kao i uvijek s njima…
A promet na Rizu je tako malen da stvarno nema smisla ni komentirati promjene, bile prema gore ili dolje.
Pratim ga vec 6 mj dionica se krece u rangu od 63 do 69 kuna, i tako unedogled hoda… Dobra stvar za imatelje dionica je da je ASK plitak i uvelike neaktivan, dok je dobra stvar za one koje hoće da kupe po ovim cijenjama manje iznose da BID može proći po cijenama u tom rangu.
Loša stvar za ove što bi uzimali veće količine je da nemogu ih dobiti po ovim cijenama. što je i realno jer je dionica pa maltene na trećini BV
Zahvaljujem na konstruktivnim komentarima… accountant, ohladi, riquelme
Ozbiljan posao za RIZO tek dolazi u 2018, u segmentu pametnih broila.
Direktiva EU nalaže ugradnju prema potrošnji el.energije u kWh…i kad se sa ugradnjom mora završiti.