Dobar je izvještaj, prihodi preko 70miljakuna. RDG AOP113 , Ostali poslovni prihodi 10.951.275. Ovo su prodali još jednu parcelu. To je četvrta koju su prodali u par godina. I kupili su softver i licence za 9.213.712 kune Novčani tijek AOP021. Kakav je to softver da toliko vrijedi!???? preko 9 milja kuna za softver!?????
Pretpostavljam za nove tehnološke procese rada i sklapanja koje su ugovorili…
Kako god odlično ulaganje…
Spaljeno je, uništeno 63 milijuna kuna temeljnog kapitala
a vi pričate da je to lijepo. Dugovi iznose više od 20 milijuna
kn. Potraživanja su jednu trećinu duga itd.
Kratkoročne obveze ne uspoređuješ sa kratkotrajnom imovinom nego samo sa jednim dijelom i očekuješ da netko tvoju analizu shvati ozbiljno :S. Na taj i slične načine možeš bilo koju kompaniju prikazat zaduženom ili ne znam kakvom.
Kratkotrajna imovina : 60mil
Kratkoročne obveze: 20mil
Dugoročne obveze: 0
@DeepBlue
Dodao bih TK = 28mil
Dakle, kratkotrajna imovina – SVE obaveze = 40mil, a to je veće od cijele TK.
Dobro izvješće a cijena slabo reagira.. Vjerovatno će ovako ostat do objave nekog posla ili mogućeg natječaja za privatizaciju..
Dobar je izvještaj, prihodi preko 70miljakuna. RDG AOP113 , Ostali poslovni prihodi 10.951.275. Ovo su prodali još jednu parcelu. To je četvrta koju su prodali u par godina. I kupili su softver i licence za 9.213.712 kune Novčani tijek AOP021. Kakav je to softver da toliko vrijedi!???? preko 9 milja kuna za softver!?????
Pretpostavljam za nove tehnološke procese rada i sklapanja koje su ugovorili…
Kako god odlično ulaganje…
[/quote]
Jel netko zna koji je ovo softver težak 10 milja kuna. Hoće od mene itko kupiti softver za 10 milja kuna!? Odmah prodajem sav softver koji imam. Ako treba i PC.
Počelo je…. po tiskanim medijima…
Svima stižu pametna brojila, neće biti procjene
2,3 milijuna brojila HEP će ove godine postaviti 110.000 brojila s daljinskim očitanjem stvarne potrošnje. Svi će ga dobiti do 2030….
PS Je li trebam napisati tko ih proizvodi i radi……….je li potrebno pojašnjavati zašto iznimno skupi softver od deset milijuna kuna!!!!!!!!
Pa ja bih vas molio da sve napišete….
Pa ja bih vas molio da sve napišete….
Nisam u prilici, putujem, s moba sam napisao….. 24 h, buzines…
http://m.24sata.hr/news/ugradnja-brojila-s-elektricnim-ocitanjem-kosta-35-mlrd-kuna-440862
Članak je iz 2015 ING, to je sve šta sam ja našao..
Bitno da je krenulo, doći će na red i firme gdje imaju veće udjele od 25% i preko..