Broj katastarske čestice – kvadrata- vlasnik
1.br.kč 1915/9, 3819m2, vlasnik RIZO, pod hipotekom 40 milja kuna
2. br.kč 4848, 3841m2, suvlasnik RIZO
3. br.kč. 1914/35, 1239m, prodano
4. br.kč. 4849, 847m2, suvlasnik
5. br kč. prodano
Veliki pritisak s aska, ali izgleda ne padaju ljudi više na tu foru.. Čekamo FI pa ćemo probat bit pametniji..
Netko pokupio 580 komada s aska (što se ne pamti valjda još od 2016. godine haha), i nije zaslužio ni jednu dnevnu objavu, ma dajte… Eto onda objave u čast anonimnom junaku!!!
Probudio mi je neku malu, ali dovoljnu nadu u pozitivan FI!!
Ako su radili brojila od kraja 9. mejseca kako je navedeno u zadnjem FI onda je sve moguće!
Nije nagovor na ništa!
Nakon dugovremena počišćena prodaja od parsto komada….
Jel to nagovještaj proljeća!!!!
i meni izgleda bizarno
Di su sada svi velikani(da ih ne nabrajam) koji su drukali na 150… Imate po 78 sta cekate… Ah da sad drukate negdi drugo i trazite nove ovce za šišanje…
Di su sada svi velikani(da ih ne nabrajam) koji su drukali na 150… Imate po 78 sta cekate… Ah da sad drukate negdi drugo i trazite nove ovce za šišanje…
Čeka se posao sa HEP-om, koji evo samo što nije potpisan…
Priča kao i na DDJH…
I ja se slažem da samo jedan dobar posao opet diže ovu dionicu.. Ali pitanje je dokle čekati, od čega RIZ živi i preživljava, gdje su ti poslovi??
Meni je prošlog mjeseca zamijenjeno brojilo, na radnom nalogu piše da je ugrađeno RIZ brojilo.
Osobno……….. osobno sam u ovoj dionici dugoročni ulagač…. sada sve postaje stvar tvrdoglavosti, što je na Burzi nedopustivo ponašanje. Ne smijem ni pomisliti na trošak izgubljenih prilika.
-nije tako crno u izvješću ,kako se da izčitati iz komentara.
-posluje se sa dobiti,mada je skromna.