RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bez obzira na sve dezinformacije, nadam se da će biti isplata dividende. Tvrtka ne posluje loše! Stalno izvoze, radio odašiljače po svijetu! Dividendu nisu isplatili zadnjih 20 godina, ali svejedno, sad bi trebali. Nada umire zadnja. Dividenda RIZ rules 2017!

Može li ova državna histerija oko hepa i ine konačno pokrenuti tsunami prodaje manjinskih državnih udjela? Sada kad se javio i Đakićsa svojim “potrebama” vidljivo je da će trebati rasprodati još štošta da bi se napunila kasica prasica.
Ima višestruko značajnijih državnih udjela nego npr. u Rizo ali ako strategija ide u tom smjeru eto veselja.

Orkestrirana glazba za naše uši.
Nakon Đakića zapjevao i Marić.

Nastavlja Oreškovićev plan, cilj zarada od 500 mil. eura

I ovde se netko fino odvažio po asku, svaka čast..

Za ovo će MORH ove godine potrošiti više od milijardu kuna

RIZO je upisao novu djelatnost, kako bi se mogao javljat na natječaje MORH-a o remontu oružja.. Krije li se ovdje možda kojih desetak milijuna kuna potencijalnog posla??

RIZ Odašiljači proizvode odašiljače za dugi, srednji i kratki val.
Dugi val ne koristi više nitko.
Srednji val ne koristi više nitko.
Kratki val za 5 godina više nitko neće koristiti!
Ako vas zanima to je AM na autoradiju.
ABC Exits Shortwave Radio Transmission

ABC Exits Shortwave Radio Transmission

All India Radio considering shut down of shortwave service
http://swling.com/blog/2016/04/all-india-radio-considering-shutting-down-shortwave-service/

Da li je to strašilo s aska s preko tisuću komada prosulo po bidu u petak i dns većinu ili sve dionice? Jel netko pratio možda?

Ja u petak izašao s gubitkom. Da sam bar prije. Već bi vratio 5 puta.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Da, slažem se.. Ima se hvala Bogu gdje vratit gubitak ako ga ostvarite ovdje.. Vidjet ćemo ubrzo rezultate FI za 2016 godinu, poslova novih nigdje na vidiku, trenutno mrtvilo u dionici…

Čestitam serislave na realizaciji gubitka. Ne stvarno, ovdje je velika stvar
da ima još dobre potražnje po 80 kn, pa se po toj cijeni može ipak prodati,
a gubitak će se pretvoriti u dobitak negdje drugdje. (kao i meni)

Naprosto neke stvari čovjek mora prebrikati. Iako mi je odluku jako otežavao i neki sentiment prema jednoj relativno suvisloj proizvodnji, plus moguć razvoj nakon eventualne privatizacije itd. Ali sve je to trla trla… Bez veze. Otišao / vratio se u bankarske vode (vidi HPB) gdje očekujem bolju realizaciju kratkoročnih ciljeva. Već s prvim idućim FI. Ovo je pak zakucano do daljnjeg (iako se ne bih čudio nekim naglim odlukama države, ali sumnjam).

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ali zašto!??? Nikako mi nije jasno.
Tvrka definitivno ima ogromnu perspektivu
1. Tvrka nikad nije ispalatila dividendu, nikada
2. Tvrtka je upravo spalila temeljni kapital za 62 milje kuna
3. Tvrtka proizvodi AM odašiljače, a potražnja u svijetu je za njima nikakva
Tvrka definitivno ima ogromnu perspektivu!

New Report

Close