Sigurna je stvar da je dionica podcjenjena kao što je podcjenjeno 90% dionica na ZSE trenutno.
Stvar je samo u tome šta ovdje će kad tad doći do večeg rasta ali pitanje je koliko ste spremni ovdje se kiseliti uz prilike na ZSE trenutno.
Ova dionica je definitivno podcijenjena!
Sumnjam da će padati toliko. Ovo je bila prodaja da se uzme cash i kupuje drugdje ono što raste.
Naravno,zato se svi tako tuku na kupnji,tko ce prije kupiti i tko ce vise! 🙂
Pa jesu najavili isplatu dividende za 2017?? Prošle godine su je isplatili!?? Kolika je dividenda bila!? NAdam se da će biti masna.
Dividenda ovdje?? Molim? Na osnovu čega?
Dvije su opcije:
1. Fulao je temu,
2. Fulao je cijeli život
Znači dividenda nema šanse!??? Pa kad su je isplatili, provjerio sam, zadnjih 10 godina nisu!??? Koja dionica, nema dividende!??? A toliki izvozni poslovi…
Stalno se gura po bidu, nisu neke velike količine a ni cijena značajno da se spusti.. Vjerovatno netko djeci kupuje darove :-))
Imam RIZO i možda bi opet ušao kad bi se približili na cca 60 kuna
Neka i ovu godinu (trecu u nizu) zavrse u plusu i bit ce dobro.
Trebali smo biti svjedoci privatizacije, potpisivanja novih ugovora za brojila (iako nesto je ugovoreno) i postene revalorizacije nekretnina, ali 2016. godinu pamtit cemo samo po ciscenju bilance, rezanju TK i dopune statuta (MORH).
Ocekujem sljedece godine nesto konkretnije poteze vlasnika (drzave) vezane uz RIZ. Firma je pokazala da moze biti profitabilna, gotovo da i nema dugova i jos k tome lezi na vrijednoj imovini. Treba biti razuman i povuci pravi potez.
Svima je u interesu da ova firma udje u sastav jaceg tima. Na kraju, zasto ne bi i u sam HEP ako isti planira u srednjem roku uloziti nekoliko milijardi kuna u kupnju onoga sto RIZ proizvodi? A istovremeno cijeli nezaduzeni RIZ vrijedi manje od 10 mil. eura.
To je sasvim druga firma!!!