RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje je taj pad cijene koju su ovdje neki zagovarali??

Bila je nedavno 20 kn pa su je napucali na sadasnjih 83 kn, zasto je cijena rasla i zasto se ne vrati na pocetak jer ocigledno poslovanje ne opravdava rast od 400% tj s 20 na 83
[/quote]

Budimo malo precizniji, nedavno pričamo prije nekoliko godina, a isto tako seRija ako niste znali ne tako davno cijena RIZA bila je i 140 kn gdje je napravljen višemilijunski promet….
Naravno i ja bi htio kupovati RIZO na nižim cijenama ali teško…..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Nazalost ovo ce ici jos dolje,jer su sve naznake takve.Samo je pitanje do koje granice. Ali ako dode do pitanja privatizacije vrlo brzo ce se vratiti.Kad ce biti,da li ce biti ???
Iskreno razocaran sam izvjescem.Posjedujem dionice riza.

I ja sam razočaran, ali mislim da dno o kojem pričate nećete vidjeti.
Već iduće izvješće će sigurno biti bitno bolje, po prihodima sigurno, a onda vjerovatno i dobiti.
Pogledajte stavke “proizvodnja u tijeku” i “predujmovi za zalihe”. To otprilike govori sve.
Istinabog, porasle su i obveze prema dobavljačima, ali to je već unutar ovog gore.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Država bi nešto prodala a ne zna ni vrijednost nekretnina.
Radnici bi željeli nešto zaštititi ali samo tako da bude njima poklonjeno.
Poslovodstvo bivše i sadašnje nema pojma o ničemu.
Građevinari već dobivaju dozvole.
Kome je bitna proizvodnja ili nekakva “izvješća”?
Dobro došli u …….

Umjesto RIZ-a, na rubu Maksimira planirali dva naselja s neboderima

Jel Rizo vlasnik nekretnine?

Broj kat. čestice 1915/9

Što to znači?
Vidim da RIZO nije niti na jednoj čestici koja se sad izgrađuje, ali da li je vlasnik, to je pitanje bilo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Radi se o dva projekta, zapravo tri. VMD-ov ide i uskoro počinje gradnja. Projekt bivše Banije (tvornice ortopedskih pomagala) i projekt RIZO prekoputa ulice ne idu jer vec godinama nemaju sredjene vlasničke odnose i ne mogu upisati vlasnistvo u knjige.

VMD je otkupio od Auto Maksimira parcelu i zgradu. Zgradu je srušio i sad počinje razvoj poslovno stambenog kompleksa na 17 tisuća kvadrata.

@ fahrudin
Hvala. Konačno jedna konkretna informacija.
Mislim da sam shvatio.
Zemljšte je njihovo, ali da bi bilo stvarno njihovo državne službe moraju izdati rješenje.
Državne službe će izdati rješenje nakon što sve bude prodano.
Konačno nešto logično. Na hrvatski način.

Ovdje bi udruga malih dioničara bila jako korisna stvar za vrijeme koje dolazi. Radi li netko nesto po tom pitanju?

Danas čitam DUUDI se ukida a CERP ostaje.. Pod CERP-om će bit državni udjeli i dionice u firmama od ne strateškoj značaja za RH, a ove koje su strateški bitne će biti pod novim ministarstvom..
E sad, spada li RIZO pod strateške ili ne strateške tvrtke? Bude li pod CERP-om možda ima i nade u neku privatizaciju iako se ni oni nisu baš pokazali kao uspješni..

CERP je u prvih 10 RIZO-a, sa 55,17 %

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=RIZO-R-A

New Report

Close