RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro kakve veze imaju te zgrade sa dionicom ili možda poslovanjem firme?? Hvala

Proces ugradnje novih mjerila trajat će 15 – ak godina. Zamjena brojila koštati će 4,5 do 5 milijardi kuna.
Zar doista jedan loš kvartal može pomutiti vid više nego gore navedene cifre.
Uz to doći će i vrijeme kad će se poslovna zgrada u Maksimiru morati proknjižiti u bilaci

Iz izvješća: Vijednost zemljišta 3,75 mil. Kn, vrijednost građevinskih objekata 23,2 mil. Kn.
U centru Zagreba ozbiljnije građ. parcele su barem 500€/m2.
Ima li netko informaciju o veličini Rizovog zemljišta i zgradi koju stock spominje i zbog čega nešto nije proknjiženo ili je proknjiženo po nerealnoj vrijednosti.
Dodatno, u prilogu i kasnijim vijestima govorilo se o više zgrada. Ako ne griješim, bivše stanice za tehnički pregled sječam se kao relativno malog prostora. Dali se tu radi o istoj parceli?
Unaprijed svima zahvaljujem na informacijama.
L.p.
upupup

Mozda bi trebalo nazvati Autocentar Šatrak i pitati ih kakvo jentamo stanje. Koriste isto dvoriste ako se ne varam.

upupup
Ne znam odgovore na tvoja pitanja. I sam sam ih postavio u nekom drugom obliku.
Možda ne bi bilo loše osnovati udrugu malih dioničara RIZ-a i pisati pisma novom ministru za imovinu da izvidi stvar. Da li je sve ok s uknjiženom vrijednosti nekretnina itd. Preporučenom poštom, da se ne može izvlačiti da nije primio, da ne zna o čemu se radi itd. I Cc premijeru, naravno.
Radnici su boranija, na te sindikalne spike se više nitko ne obazire.
Ali mi smo suvlasnici i neće nas nitko zeznuti. Ja sam već najavio podnošenje kaznene prijave ako se ma i jedan jedini posao s HEP-om sklopi preko posrednika, a ne direktno. To je čista muljaža.
Tko želi neka se javi na private mail da se dogovorimo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

I još nešto: sinulo mi je tko bi mogao biti iza onih skrbničkih računa.
Što mislite vi? Mislimo li isto?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

@ serislav
Pozdrav.
Udruga malih dionićara je dobra ideja na svakoj dionici. Uz dodatnu pravnu podršku pojedinačnim udrugana organiziranu na razini cijele ZSE mogli bi se obraniti od mnogih pljački i diskriminacija kojima smo kao mali dioničari bili izloženi u prošlosti.
O dionici RIZO ne znam previše. Povremeno imam manju količinu, a ovaj put me privukla preburna reakcija na malo lošije izvješće. Neću puno o tome da ne drukam.
O vlasničkoj strukturi nedavno i sada znam ponešto, ali o skrbničkim računima mogu samo nagađati.
Bez obzira na ljude iza skrbničkih računa meni je dionica RIZO interesantna, a sa eventualnim daljnjim padom cijene biti će još interesantnija.
L.p.
upupup

Šećem danas tržnicom kad dvoje prodavača međusobno govore, ‘hebote Rizo da te hebo Rizo…. e sad jel su pričali o ovom Rizu ostaje nejasno 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Gdje je taj pad cijene koju su ovdje neki zagovarali??

pad, pa pala je …ispod 83kn po meni nikad više a ni tada…
Isto tako pitanje dana kad ćemo na 100+

Lako je zagovarati.
Za pad bi se ipak netko trebao odreći svojih dionica.
Ni paničari više nisu što su nekad bili.

Bila je nedavno 20 kn pa su je napucali na sadasnjih 83 kn, zasto je cijena rasla i zasto se ne vrati na pocetak jer ocigledno poslovanje ne opravdava rast od 400% tj s 20 na 83

Bila je nedavno 20 kn pa su je napucali na sadasnjih 83 kn, zasto je cijena rasla i zasto se ne vrati na pocetak jer ocigledno poslovanje ne opravdava rast od 400% tj s 20 na 83
[/quote]

Istina.
Ali, zašto dionicu plaćati 20 Kn ako cijelu firmu možemo prodati za 1 Kn ?

New Report

Close