RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Proces ugradnje novih mjerila trajat će 15 – ak godina. Zamjena brojila koštati će 4,5 do 5 milijardi kuna.
Zar doista jedan loš kvartal može pomutiti vid više nego gore navedene cifre.
Uz to doći će i vrijeme kad će se poslovna zgrada u Maksimiru morati proknjižiti u bilaci

A svi se nadamo da će bit i pokoji posao sa MORH-om.. Valjda nisu bez veze upisivali jos jednu djelatnost kojom se bave :-))

stock bit je svega da ćeš ovo moći kupiti za nekoliko dana puno jeftinije..tako da za sada izlazim i to je cijela priča.
Možda za mjesec dana bude mi izgledala prilika ako dovoljno se iskorigira.
Meni je bitno da nisam izgubio novac, bar to 😉

Nebi se čudio namjerno da upropaštavaju firmu kako bi je jeftinije prodali kompanjonu nekom.

slazem se sa Vama..se nekako izgleda ide u tom smjeru.. takodjer zaglavio u ovoj trapuli od dionice-firme..nebi dokupljivao ni za 30 kuna vise.. prvom prilikom,gas!!
[/quote]

pa naravno… evo meni nikako nije jasno kako to da tu istu dionicu u 12. mjesecu 2013. nitko nije htio po 17 kn i to u količini od 10000 kom (istina mjerkao sam ali zbog tada totalne nelikvidnosti odustao)… nalog je stajao neokrznut 10-tak dana… ostalo je povijest… a sada bi mnogi htjeli po 80 kn… jel to magija… jesu li ljudi začarani… nerazumijem…

Da, loš izvještaj. Prihodi banana, gubitak, zapravo bi bio logičan jači pad.
Pogotovo su nevjerovatne stavke "ostali troškovi" koji rastu!!! unatoč padu proizvodnje i prihoda.
Totalna netransparentnost. Ipak, podrška na 80+ je dosta jaka, izgleda da ljudi vjeruju u privatizaciju…
Živi bili pa vidjeli. Pozdrav!
Osim turista i onih koji su standarno u plusu nitko nema dobre rezultate tako je i tu.Ovo nije strateška firma i siguro će u privatizaciju a po kojoj cijeni,vidjet ćemo.

stock bit je svega da ćeš ovo moći kupiti za nekoliko dana puno jeftinije..tako da za sada izlazim i to je cijela priča.
Možda za mjesec dana bude mi izgledala prilika ako dovoljno se iskorigira.
Meni je bitno da nisam izgubio novac, bar to 😉

Čisto sumnjam da će biti prilike više kupovati ispod 85 kn…ali polako i strpljivo…
ps Danas na 82 dokupio neočekivano xxx..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

ING želim vam svako dobro i neka i ne ode ispod 85, al vjerujem da neće ni puno iznad te razine a meni iskreno par mjeseci gledat stagnaciju uz prilika koje vidim na ZSE baš i neda.
Možda se uskoro vidimo, sve je moguće.
Ja u ovu dionicu sam vjerovao i vjerujem još ali zasad vidim boljih prilika i to je sve.

Ova Paladino kod Stankoviča Nedjeljom u 2 je rekla da na mjestu RIZ-a kod Maksimira idu 4 nebodera….

plavac1
Da, to je zanimljiva priča. I iskreno, ne sviđa mi se previše, na prvu, iako zapravo ne znam o čemu se radi.
Što je to “bivša industrija RIZ”, kako kaže ona? Da li je to prostor sadašnjeg RIZO ili nešto drugo, naslonjeno na to?
Nadalje, da li su i na koji način nekretnine RIZO-a prikazane u bilanci? Pod kojom stavkom i s kojom vrijednošću? Da li je to realno ili bi trebalo procijeniti na više? Možda se piše manje radi pogodovanja nekom pri prodaji.
Također, da li su te nekretnine stvarno u vlasništvu RIZO-a? Ili je to samo biznis, a nekretnine državne?
Ovo dovodim u vezu s temom koje se dotaknulna Paladino, izdavanja dozvole investitoru za gradnju.
Čije je to zemljište? I koje uopće zemljište?
Da ne bi netko za kunu uzeo zemljište i ćao đaci.
Ima li netko da nešto zna o svemu ovome gore navedenom, pitanja itd.?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ova Paladino kod Stankoviča Nedjeljom u 2 je rekla da na mjestu RIZ-a kod Maksimira idu 4 nebodera….

Nije istina. Zgrada se radi na zemljištu bivše stanice za tehnički pregled i širina ulice ga djeli od prostora od RIZ-a. To su susjedne parcele, al zemljište na kojem se gradi je vec otkupljeno i zgrade na njemu su srušene. Čekaju se papiri i početak gradnje. Iskreno rečeno, meni ta lokacija nije nesto, no obzirom da se radi o VMD-u prodat ce se bez problema.

fahrudin, hvala, sve jasno.
Istinabog, ja sam čak gledao neke tlocrte od VMD-a za tu lokaciju (kupujem stan uskoro), ali nisam povezao da je to ta parcela. Inače, tlocrti pušiona, ali da, kako rulja nema kriterija, a voi imaju ime prodat će se bez problema.
Pozz.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ako se dobro sjecam, Radimir Cacic je dok je bio prvi potpredsjednik vlade htio maknuti ih odatle. Moje je pitanje, a s kime je koalirao za parlamentarne izbore od prije mjesec i sitno? 🙂

New Report

Close