Da, loš izvještaj. Prihodi banana, gubitak, zapravo bi bio logičan jači pad.
Pogotovo su nevjerovatne stavke “ostali troškovi” koji rastu!!! unatoč padu proizvodnje i prihoda.
Totalna netransparentnost. Ipak, podrška na 80+ je dosta jaka, izgleda da ljudi vjeruju u privatizaciju…
Živi bili pa vidjeli. Pozdrav!
nije bitan rezultat, bitna je jaka obrana, netko će već napisati zašto je ovo pozitivno za RIZ
Izvješće 3Q -2016 katastrofalno, kao dioničar jako sam razočaran…
Upravu hitno smijeniti, a firmu također hitno privatizirati.
Da, svi ste u pravu. I ja sam se zeznuo na najjače. Ipak sam očekivao bolje poslovanje.
Jedino možda dobro u svemu je to da se više neće previše oklijevati s privatizacijom.
Država će teško do kredita za zatvaranje dugova bez privatizacije svega.
Jako loše izvješće, nažalost.. I ja sam očekivao više. Uključit ću se u dokup čisto radi privatizacije i to je to, al ne još.. Možda ako dođe do nekih cca. 60 kuna
U Hrvatskoj stvarno izgleda cvjeta samo turizam, ostalo katastrofa..
Nebi se čudio namjerno da upropaštavaju firmu kako bi je jeftinije prodali kompanjonu nekom.
Da, čudne stvari se događaju.
S druge strane, zanimljivo je da BP koji je kupovao po 140 sad izlazi na 80-90, a PBZ skrbnički ulazi.
Hoću reći, zanimljivo je da netko jači uopće ulazi. Da li su ovi povezani?
Netko sigurno zna nešto što mi ne znamo.
Duboko sam zaglavio i ostajem, nema mi druge.
Ja sam svoje prije istresao do 82kn a toliki mi je bio i prosjek, zapravo 81,71 kn..dakle meni je to bila prilika dostojno izać sa nula kuna profita nakon 7 mjeseci.
Možda uđem kad bude ozbiljne naznake za privatizacijom a do onda ovdje neću čamit a prilika na ZSE bar kako ja sad gledam ima.
Sretno svima!
@noiz
Mene samo zanima da li si bio prisutan kad je izašlo izvješće? Jer moglo se komotno izaći iznad 90 kn… Jasam svoje jučer prodao kao i većinu dionica jer mi ovo trenutno miriši na korekciju ili stagnaciju… trenutno je keš opcija za mene.