RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, loš izvještaj. Prihodi banana, gubitak, zapravo bi bio logičan jači pad.
Pogotovo su nevjerovatne stavke “ostali troškovi” koji rastu!!! unatoč padu proizvodnje i prihoda.
Totalna netransparentnost. Ipak, podrška na 80+ je dosta jaka, izgleda da ljudi vjeruju u privatizaciju…
Živi bili pa vidjeli. Pozdrav!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

nije bitan rezultat, bitna je jaka obrana, netko će već napisati zašto je ovo pozitivno za RIZ

Izvješće 3Q -2016 katastrofalno, kao dioničar jako sam razočaran…
Upravu hitno smijeniti, a firmu također hitno privatizirati.

Da, svi ste u pravu. I ja sam se zeznuo na najjače. Ipak sam očekivao bolje poslovanje.
Jedino možda dobro u svemu je to da se više neće previše oklijevati s privatizacijom.
Država će teško do kredita za zatvaranje dugova bez privatizacije svega.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nebi se čudio namjerno da upropaštavaju firmu kako bi je jeftinije prodali kompanjonu nekom.

Jako loše izvješće, nažalost.. I ja sam očekivao više. Uključit ću se u dokup čisto radi privatizacije i to je to, al ne još.. Možda ako dođe do nekih cca. 60 kuna
U Hrvatskoj stvarno izgleda cvjeta samo turizam, ostalo katastrofa..

Nebi se čudio namjerno da upropaštavaju firmu kako bi je jeftinije prodali kompanjonu nekom.

slazem se sa Vama..se nekako izgleda ide u tom smjeru.. takodjer zaglavio u ovoj trapuli od dionice-firme..nebi dokupljivao ni za 30 kuna vise.. prvom prilikom,gas!!

Da, čudne stvari se događaju.
S druge strane, zanimljivo je da BP koji je kupovao po 140 sad izlazi na 80-90, a PBZ skrbnički ulazi.
Hoću reći, zanimljivo je da netko jači uopće ulazi. Da li su ovi povezani?
Netko sigurno zna nešto što mi ne znamo.
Duboko sam zaglavio i ostajem, nema mi druge.

Ja sam svoje prije istresao do 82kn a toliki mi je bio i prosjek, zapravo 81,71 kn..dakle meni je to bila prilika dostojno izać sa nula kuna profita nakon 7 mjeseci.
Možda uđem kad bude ozbiljne naznake za privatizacijom a do onda ovdje neću čamit a prilika na ZSE bar kako ja sad gledam ima.
Sretno svima!

A hvala ti Noiz, tebi i ostalima

@noiz
Mene samo zanima da li si bio prisutan kad je izašlo izvješće? Jer moglo se komotno izaći iznad 90 kn… Jasam svoje jučer prodao kao i većinu dionica jer mi ovo trenutno miriši na korekciju ili stagnaciju… trenutno je keš opcija za mene.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Nisam bio prisutan kad je izvješće ozašlo, nisam ga očekivao tako rano iskreno.

New Report

Close