RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam načuo iz nekih krugova, no činjenica je da nigdje ništa objavljeno nije, a pošto nije objavljeno, valja se postaviti kao da nisu dobili.

3. Dobili su većinu tog posla na natječaju preko posrednika Cotre iz Vž-a i onaj drugi preko onog drugog!

Odakle to znas?
[/quote]

pitanje i odgovor su se mogli čuti na skupstini, rekao mi je jedan od sudionika skuptine od 30.8.

Da, sad mogu samostalno ici! Plus vrlo vjerojatno uskoro morh objavljuje natjecaje ua remont opreme!

ima li kakav zapisnik sa skupštine negdje?

Sad ide i financijsko? Di se može vidjet raspored događanja?

Sve obavjesti oko novih poslova i događanja službeno će prezentirati zajedno sa 3Q FI. To znači za 2-3 tjedna.

Već par dana promet preko 100 000 kn. Vraća se dionica u fokus.
Joj, kako će netko plakati kad grune na 200+, tj. svoj BVPS.
Strpljen spašen.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Da, ali teško da će to skoro biti. Ja se iskreno nadam da bi moglo oko 130+ nakon FI i konačne više objave koja se čeka od 4. mjeseca plus MORH… No, sada se opet mogu samostalno javljati na natječaje. I to je početak…..

Zašto nisu prije mogli ići samostalno, a sada mogu?

Zato jer su imali preneseni gubitak, a to je bio diskvalifikacijski uvjet, pa su onda morali preko onih iz VŽ.
Sad to više ne moraju jer su to eliminirali smanjenjem temeljnog kapitala.
Ponavljam da ću kao dioničar podnijeti kaznenu prijavu protiv uprave ako nastave ići dalje preko posrednika. Za ovo se nadam prikupiti dovoljno sudionika.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ako ovo nije bulish graf što je? A pokazat će povijest.

parchy
Čini mi se da jest. Općenito je bullish cijela situacija.
Ako, napominjem ako, ovaj FI bude pozitivan ovo ide na 110-120 bez većih problema.
Osjeća se da se nešto događa. Uglavnom, FI je za max tri tjedna.
Sretno svima.

P.S.
Opet, najvažnije je da sada mogu ići sami. I moraju, sve drugo je prevara i podložno tužbama.

Nece bez problema na 110 jer do toga treba netko uloziti 250k kuna sto je za ovu dionicu ogroman novac.
Svejedno se nadam pozitivnom izvjestaju.

New Report

Close