eehhh, johnny, johnny
bez ikakve zlobe, ali vrlo teške riječi si izrekao. nemoj da ispadneš kao maratonac na temi atpl koji je rekao da će inverteru pokloniti popriličan broj dionica ako cijena padne mislim ispod 120 kn. a upravo se to dogodilo! NIKAD nemoj zaboraviti da je to burza koja vrlo rijetko ostvaruje naše želje!
svaki uhljeb,neradnik iz Riza se protivi privatizaciji naravno.lakse je zivjeti po onoj staroj narodnoj "ne mozes ti mene malo platit,koliko ti ja mogu malo radit"..jer znaju kad dodje netko ozbiljan tko ce posloziti malo odredjenje stvari u firmi,uloziti,da je uhljebarstvu i neradnicarstvu dosao KRAJ!!
ja predlažem da se vas tamo zaposli, pa da im vi svima pokažete kako se radi.. vidim po vašem pisanju da ste vi jedan veliki radnik i profesionalac; šteta je da se tako svijetli i pozitivni primjeri skrivaju iza tipkovnice gdje nitko ne može vidjeti njihovu stvarnu veličinu
Imam ih podosta, i ispod 150 kn ne idem makar kruha gladan bio da moram prositi na trgu….
nisam baš najbolje razumio, pa ako bi mogli pojasniti..koga ili čega imate podosta? što to znači da ne idete ispod 150 kn?… i ako smijem pitati, kakve to veze ima sa dionicama?
Sve je sasvim jasno.
svaki uhljeb,neradnik iz Riza se protivi privatizaciji naravno.lakse je zivjeti po onoj staroj narodnoj "ne mozes ti mene malo platit,koliko ti ja mogu malo radit"..jer znaju kad dodje netko ozbiljan tko ce posloziti malo odredjenje stvari u firmi,uloziti,da je uhljebarstvu i neradnicarstvu dosao KRAJ!!
ja predlažem da se vas tamo zaposli, pa da im vi svima pokažete kako se radi.. vidim po vašem pisanju da ste vi jedan veliki radnik i profesionalac; šteta je da se tako svijetli i pozitivni primjeri skrivaju iza tipkovnice gdje nitko ne može vidjeti njihovu stvarnu veličinu
[/quote eto ga jos jedan vidoviti Milan! sve ste pogodili,cestitam..
VLADA KREĆE U PRIVATIZACIJU: Naručena je procjena vrijednosti 54 državne tvrtke
Članak je od travnja, ali se vidi jasno da će se to dogoditi kad tada… možda već na proljeće, ali to nitko ne zna osim njih samih
….možda već na proljeće, ali to nitko ne zna osim njih samih
sudeci kako i koliko su Badel “privatizirali” ne znaju ni oni sami
Ipak se kreće…imat ćemo stabilnu i odlučnu vladu. To ce bit dobar vjetar za cBx, a privatizacija dodatni za RIZO
Treba prvo preskočit 92 kn da bi rekli kako se nešto kreće, a po volumenu trgovanja to se trenutačno čini jako daleko i nedostižno..
Prošle godine je u ovo doba počeo nagli rast do 140 kn…. A FI je za mjesec dana…. Nadamo se u tom periodu i MORH i neke još druge stvari….