RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

djelomicno se slazem sa vama,iako smatram da ima situacija kada su uhljebilista i njezini stanovnici uhljebi,kako kazete,u drugom planu..kada je slabi cashflow,drzava mora posegnuti po meni za rasprodajom (ne)strateskih firmi kako bi namirila svoja dugovanja..jer drugo ni ne zna..mislim da se u takvim situacijama,odredjenim uhljebima ne pise dobro..jer na kraju,nasi dragi politikanosi ce ipak prije gledati svoje g.uzice i cuvati sto(lice),nego g.uzice svojih rodjaka,parazita uhljebanovica..

Mislim da do privatizacije hoće doći jer ako ne firma ne može se dalje razvijat a to onda nakraju bilo bi loše i za dioničare ali i radnike. Tako da šta prije se sindikati toga osvijeste to bolje i za njih i za nas.

Sve što je do sada privatizirano poslije je procvitalo, ostalo uvenilo

litlleburg@
-što se tiče radnika broj zaposlenih prije 10 godina bio je 280,dok ih je sada ispod 200.
-tako da o nekom uhljebljivanju ne drži vodu
-možda griješim,pa može netko malo više o tome.

cuo sam neke stvari od jednog gospodina koji je bio u Rizu malo “izvidit situaciju”..ono sto je rekao je da bi odredjene ljude odmah potjerao doma..inace je veliki businessman,i ne sumnjam u njegovu procijenu..namirisi neradnike jos sa vrata..eto to je ono sto znam..u svakoj firmi ima entuzijasta,isto kao i neradnika..koji gledaju samo kako bi sto manje radili..Riz nije izuzetak..to je sve od mene za sad. l.p.

RIZO je zakon

Zašto kupovat po asku kad se možeš stavit na bid i skoro svaki dan po malo ćoknit.. 🙂
Samo je pitanje do kad.. Dosta dionica raste, možda je vrijeme da i ovo malo okrene .. Vidit ćemo kakva će bit nova Vlada što se tiče privatizacija..

Plenki vjerovatno neće imati ništa protiv privatizacije barem onih nestrateških firmi. Ipak je to briselski đak. Moglo bi se palamuditi oko Podravke, HPB-a i sličnih “perjanica od nacionalnog značaja”, ali za ovo mislim da neće biti problema.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Privatizacija jedino logična i neminovna..pitanje je kad samo.

slažen se … privatizacija do Uskrsa 2017 po meni 99%.

slažen se … privatizacija do Uskrsa 2017 po meni 99%.
ima da uskrsne kao isus..kad se privatizira 🙂

Imam ih podosta, i ispod 150 kn ne idem makar kruha gladan bio da moram prositi na trgu….

New Report

Close