Ask se lagano puni, treba preskočit ovih 105 kn.. Ipak mislim da nema snage do neke iduće službene objave..
Strpljen, spašen
Bit će veći interes kad pređe 100… Tad će se i promet raditi, zašto bi itko platio ovu cijenu hahahahhahahaha…….
Knjigovodstveni izraz za krc!
Gledam ovoga kaj mu sad uletilo na 87 kn 66 kom, odmah isti čas na 92,99…….
-dioničar br.2 krati poziciju ,kupuje netko ipod top10
-mislim da ostaje na ovim cjenovnim razinama -možda i griješim
bjane,
u pravu si. Ovdje bid služi samo da se netko iskrca. Imam nekoliko stotina dionica kupljenih po 130+ kad sam stvarno mislio da će tu nešto pozitivno biti na dugoročnijoj bazi. Što možda i bude, ali otegotne okonosti su još uvijek tu. I zato ništa od 150-200 kn, bar zasad.
Dobro je što su rasčistili ovo s prenesenim gubitkom i što će se moći direktno javljati na natječaje. Mada tu isto ostaje pitanje da li je to bila papilova preko posrednika ili stvarno nužnost. Po meni, bez privatizacije nema tu kruha. A otpori tome su veliki.
Pomozi nam Bože.
Umjesto vojnih poslova, peglanja bilance i sličnih spinova ovdje bi najbolja bila hitna privatizacija
ove neuspješne socijalističke tvrtke upravljane prema lopovskom jugoslavenskom principu, ja tebi ti meni.
Ući je lako, ali mora se računati na godine do raspleta, na izlazu je standardno velika gužva i zato
je izići skupo ko Sv. Petra kajgana za mnoge dioničare.
Umjesto vojnih poslova, peglanja bilance i sličnih spinova ovdje bi najbolja bila hitna privatizacija
ove neuspješne socijalističke tvrtke upravljane prema lopovskom jugoslavenskom principu, ja tebi ti meni.
Ući je lako, ali mora se računati na godine do raspleta, na izlazu je standardno velika gužva i zato
je izići skupo ko Sv. Petra kajgana za mnoge dioničare.
svaki uhljeb,neradnik iz Riza se protivi privatizaciji naravno.lakse je zivjeti po onoj staroj narodnoj “ne mozes ti mene malo platit,koliko ti ja mogu malo radit”..jer znaju kad dodje netko ozbiljan tko ce posloziti malo odredjenje stvari u firmi,uloziti,da je uhljebarstvu i neradnicarstvu dosao KRAJ!!
Ja naravno zazivam privatizaciju, tj. prodaju vlasniku koji će firmu racionalizirati i pospješiti. No međutim bojim se da od toga ništa još godinama. Jednostavno, prva privatizacija je bila pljačkaška općenito, narod je protiv te sad i političari imaju podršku da u državnom vlasništvu drže svoja uhljebilišta. Pa vidite da već godinama nije privatizirano ništa osim par hotela gdje su veliki igrači morali veze potegnuti da se i to uopće odigra.