RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Firma, jesu li spremni… njih će netko popapit…bili spremni ili nedpremni…pitanje samo na koliiko od 70 – 700 kn. Naravno sta manje ce htjeti…

700 kn komad?? pa bilo bi dobro da je moguće, ali NIJE. No, želim svima sreću i veselje 🙂

Pa kad ste već dotakli temu šta mislite kakav je managment u ovoj firmi? Jesu li spremni za igranje sa velikim igračkama? 😉

Prvo, iako imam dionice ove tvrtke ne znam da li ce cijena dionice rasti ili padati jer nisam profesionalac, nego samo amaterski komentiram. A drugo…

Trenutno po rezultatima (izvor zse izvjestaji poslovanja) cini se da ne, ali im treba dati priliku i prostor za djelovanje jer idu u relativno dobrom smjeru (nadalje je pitanje mentaliteta i sposobnosti).
Mislim da tvrtka ima znacajan potencijal u znanju i kadrovima, trzistu, nesto malo u imovini sto ih za sada drzi iznad povrsine vode, ali ako se ubrzo trzisno ne orijentiraju (ne deklarativo, nego u smislu stvarnog rasta tvrtke), uobicajan je scenarij odlaska sposobnih kadrova, dobivanje poslova ispod granice isplativosti, rast duga, nezadovoljstvo radnika, pad vrijednosti i postepeno gasenje tvrtke ili preuzimanje uz minimalnu cijenu za prenamjenu.
Znaci sve uvijek ovisi o managmentu i njihovoj sposobnosti ostvarivanja ciljeva rasta.
Niti jednom dionicaru/radnicima nije u interesu da posluju bez rasta/dobiti jer to najcesce znaci stagnacija/pad i kao posljedica je najcesce gubitak radnih mjesta.
Managment upravlja tvrtkom i odgovoran je vlasniku dionicarima (odnosno ovdje radnicima). Rezultati managmenta procjenjuju se kvartalno, a iznose se pred nadzorni odbor te potvrduju godisnjim izvjestajem na skupstini drustva. To je kvantificirana stvarna vrijednost tvrtke.

Lijep nalog na bidu.☺

Što je s onim kaj su oni iz Vž dobili posao? Hoće biti kaj za RIZ tu?

diokidina taj gura bid gore čini mi se namjerno 😉

Možda zna nešto kaj drugi ne znaju 🙂

30.8. je ova sjednica zar ne???

Koja sjednica? Može li kolega malo više detalja?
hvala
Ima li riječi o privatizaciji?

Glavna skupština, ne sjednica!!

Zasad nema nista novo!

Kada je skupśtina? Fala

A o čemu će biti riječ na skupštini, zna li se neki dnevni red? Dobre ili loše stvari?

New Report

Close