Ovo sa Morh-om mi izgleda odlično..to je ogroman sustav i kad oni nešto rade u pitanju su dosta milijuna. Jedva čekam da saznamo o čemu je konkretno riječ.
Šta je s privatizacijom? Ima li tu vijesti glede stare nove vlade —
E to bi bio bingo s cijenom da se krene realno u prodaju tvrtke. Sram, ne strah, sram me i promisliti što bi se događalo s cijenom.
Lagano štopanje na 90 kn ili se meni to čini?
baš sam pratio, lik je prosuo po bidu i s istom cifrom se postavio na HHLD
@noiz
Prije privatizacije,sto moze utjecati i te kako na cijenu je ugovor sa brojilima,a i ovo:
“RIZ će se upisati i za proizvodnju te remont i promet naoružanja i opreme, čime bi im se olakšalo dobivanje posla na skorom javnom natječaju Ministarstva obrane za remont naoružanja, koje je upravo RIZ proizveo početkom 90-ih. “
Preregistracija djelatnosti u smislu bavljenja izradom opreme i instrumenata za vojsku… zvuči dobro … ostaje za vidjeti sa DDJH hoće li biti sinergije?
U svakom slučaju svaki novi posao je perspektiva za prihode, profit tj. za RIZO …
Osobno mislim kako će privatizacija uslijediti puno prije nego ekipa misli. Zašto?
Pa krene li se u posao s vojnom opremom, ako RIZO ima nešto što se može prodati vani, ako domaći konzorcij ustreba RIZO proizvode i usluge… cijena dionice na 80 kn ili 800 kn? Po meni prije 800 kn.
Naravno da posjedujem dionice RIZOa i tjeram vodu na svoj mlin …
Sve je rečeno..dogodine je privatizacija dok se oformi nova Vlada i nađe podobnog kupca treba vremena ipak. Mislim da i ne treba previše žurit jer bolje da se prvo vrati povjerenje u ovu dionicu u koju iskreno se izgubilo a i kroz nove poslove neka se prirodno podigne vrijednost a privatizacija nakraju će je samo napumpati. Ovako da je sada došla ptivatizacija po meni sve bilo kao brzopleto i bez neke vizije.
Kljuc je uvijek u sposobnosti managmenta da ostvari rast tvrtke. Ako je managment los, rezultati nece biti dobri i cijena ce padati, ako je managment dobar cijena ce rasti.