Sada preostaje čekati rezultate natječaja za brojila HEP-a…
Ne znam da li ce to jako podici cijenu…kod nas jednostavno nema nikakve logike na burzi…nakon neprodaje…samo cekam lad ce radnici moci sami napisati kolika je cijena na burzi, kao na skolskoj ploci
Za sada je bolje da je odgodena prodaja, jer ce uskoro novi ugovori sa brojilima i odasiljacima.
Ovo ima smisla jer je važno za cijenu u prodaji.
Iz CERP-a su objavili i da su s dnevnog reda skinuti prijedlozi o pokretanju postupaka prodaje društava Jadran iz Crikvenica, RIZ-Odašiljača iz Zagreba te slatinskog Agroduhan, a Boban je kazao kako je do toga došlo kako bi se napravile dodatne konzultacije s resornim ministarstvima i potencijalnim ulagačima.
Kako ne odgode porez na kapitalnu dobit da se konzultiraju…prije nego uniste burzu
Dobar 🙂
Bid se dobro ispraznio na kraju trgovanja, tko zna što nas sutra čeka..
Meni nisu jasni ovi optimisti sa foruma koji nista ne kupuju, a cijena jeftina…nije valjda da kupujete po 10-15 komada tako bagatelnu dionicu?
http://m.tportal.hr/biznis/426891/CERP-a-odredio-pocetne-cijene-za-prodaju-udjela-u-Hotelima-Maestral-i-Imperijalu.html
Iz CERP-a su objavili i da su s dnevnog reda skinuti prijedlozi o pokretanju postupaka prodaje društava Jadran iz Crikvenica, RIZ-Odašiljača iz Zagreba te slatinskog Agroduhan, a Boban je kazao kako je do toga došlo kako bi se napravile dodatne konzultacije s resornim ministarstvima i potencijalnim ulagačima.
Bid se dobro ispraznio na kraju trgovanja, tko zna što nas sutra čeka..
Znam ja. Čeka nas utorak.
Ovdje je neopisivo mnogo paničara. Vijest o povlačenju RIZa iz prodaje najavljena je još prije tjedan dana. Denail isn’t a river in Egypt.
Rezultati natječaja za brojila morali bi biti objavljeni do kraja lipnja najkasnije, ispravite me ako sam fulao.
Ako RIZ ne dobije taj posao, onda paničarite. Sad je prerano.