RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mene jedino muci dali je drzava spremna odrec se svojih 55% ovakve firme za pisljivih 20 milijuna kuna.
Vidit cemo sto ce biti..sretno svima!

ako zanemarimo ranojutarnji kiks drhtavih rucica,statistika kaze ipak da cijena nije znacajnije kliznula.osobno,vjerujem u riz-odasiljace i vecu cijenu dionic,ne bas 200 kuna kao sta bi svi mi htijeli..ali ipak osjetno vise od 100 kn,u svakom slucaju..pogotovo ako bude kakvih pozitivnih vijesti..a nada umire poslijednja.. 🙂 ovo naravno nije nikakav nagovor na kupnju,prodaju i slicno..

RIZ već skinut s dnevnog reda[/url]
“Na dnevnom redu CERP-a nalazi se 35 točaka koje treba obraditi, no kako doznajemo na dnevnom redu neće biti odluke o pokretanju postupka prodaje dionica RIZ – Odašiljača. Prvi krug javnog prikupljanja ponuda odgađa se nakon razgovora sa sindikalnim predstavnicima u kompaniji. Očekuje se da će CERP donijeti odluke vezane uz prodaju udjela u nizu drugih poduzeća od turističkih tvrtki do udjela u Hrvatskom telekomu.”

http://m.tportal.hr/biznis/426131/Pogledajte-koje-tvrtke-prve-idu-u-privatizaciju.html
“Pripremljene su i odluke o raspisivanju novih natječaja i prodaju dionica putem javnog nadmetanja na zagrebačkoj burzi. Natječaji za prikupljanje ponuda predviđaju se za državne udjele u crikveničkom Jadranu i RIZ – Odašiljačima.”
Nema ni rijeci da je RIZO skinut sa dnevnog reda.To su samo nagadanja,kao i vecina ostalih inf iz jutarnjega.

Jasno piše, ”JAVNO prikupljanje ponuda” a ne javno nadmetanje na burzi. To su 2 različita pojma, a novinari jutarnjega nemaju pojma značenju onoga što pišu. Mi se svi svaki dan javno nadmećemo na burzi.

Moje isprike, novinari Tportala!

Sto se tice informacija iz jutarnjeg lista imao sam osobno losa iskustva.

Novinari ne razlikuju prihod od dobiti…tako da se ne treba cuditi

Uglavnom nitko ne trza što se tiče ovih natpisa o odustajanju od prodaje RIZO-a.. Da je to istina, vjerovatno bi još jučer krenulo koliko toliko iskipavanje po bidu do nekih 80-ak kuna

Pa samo su sjednicu odgodili, u prodaju se ide. Razloga za odgodu može biti puno, no najvjerovatnije je moguća ponovna procjena za koliko bi prodavali nasprem potencijalnih budućih ugovora sa HEP-om (2016. i ostatka potencijala do 2025.), FI i opće trenutne cijene na burzi. Pa neće je davat ispod 120-140 kn (što je moje mišljenje).

FI bi danas ili sutra trebalo možda biti??

Znalo je FI bit i u prvom tjednu u 5 mjesecu tako da..

New Report

Close