RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Protrgovano 100-tinjak kom.☺

Pa naravno :-)… Baš gledam ove kaj se natječu tko će prvi prodati, pa si ruše cijenu po 1 lipu 🙂

http://www.seebiz.eu/upravno-vijece-cerp-a-2-svibnja-o-prodaji-drzavnih-udjela-u-nizu-tvrtki/ar-134572/

Ma ide to na vašar. Naravno. Sretno svima nama!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Natrpalo se na asku dionica.. Odluku o prodaji znači čekamo u ponedjeljak, prije toga bi valjda trebalo bit FI za 1Q..

CERP na programu skorašnje sjednice o prodaji udjela u HT-u, Končaru…

Evo skoro identicno sa prosle stranice….

Trenutna vrijednost državnog udjela je oko 19mil.kn. Ili oko polovica BVPS.

Imamo 3 stvari:
1. Izvjesce
2. Moguci posao na natjecaju
3. Prodaja….

Ako se sve od 3 navedena poklopi…super, ako ne…nista cudno sto se dosad nije dogadjalo

Ovako, imam RIZ-o i zainteresiran sam za dobre stvari, ali realno, kratkoročno gledajući, od 3 stvari koje je nabrojao kolega vikend najvjerovatnije je slijedeće:
1. Izvješće: vjerovatno neće biti bogznašto jer se evidentno frizira da bude što niža cijena na prodaji.
2. Posao: vjerovatno će ga dobiti, inače onaj što kupuje ne bi imao interesa.
3. Prodaja: gotovo sigurno da.
Tako da ovdje neće biti velikog kruha prije, za vrijeme i neposredno nakon prodaje, nego tek kasnije, kad privatni gazda poboljša stvar. Srećom je struktura dovoljno rasuta pa squeeze out nije moguć.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Pisalo jutros u Jutarnjem, da se za RIZO ne ide u prikupljanje ponuda o ovom krugu. Nije na Dnevnom redu.

Sada imate priliku za kupnju, ali ovaj sa 1.000 kom na prodaji želi to isto 🙂

Na službenim stranicama CERP-a to ne piše, već piše da se sjednica s točkama dnevnog reda zakazana za 28.4. odgađa na 2.5., i to je to.

Sada imate priliku za kupnju, ali ovaj sa 1.000 kom na prodaji želi to isto 🙂

Izgleda da je pobjegao do 139,99kn, koji lik mogao mu je to netko samo tako poklopiti. Ili smo mi ludi ili on

New Report

Close