Po vasem misljenju,kako bi ta odluka mogla utjecati na Rizo,na poslovanje i cijenu dionice?
Na cijenu će utjecat suprotno od utjecaja koji je na cijenu imala odluka o početku procesa prodaje, a na poslovanje neće utjecati nimalo.
Kako je sutra donošenje odluke? Ali nije u četvrtak 28.-og.. I to je odluka o pokretanju postupka prodaje, dakle tek treba odlučit hoće li sad u prodaju ili nekom drugom prilikom.. Ja se nadam što skorijoj prodaji i što boljoj cijeni naravno..
Nakon razgovora sa sindikatima odgođena prodaja.
Odakle to, kolega?
Mi znamo da u politicara nema logike…ali rizo ne da nema veze sa drzavom, nego to treba stavit u prodaju bez da trepnes
Ako je to tocno, onda ce utjecat na cijenu…pa ce se mozda moci kupiti jos jeftinije…imamo jos 2 asa u rukavu…natjecaj i FI
Kako da ne, posebno nakon “pozitivnog” iskustva sa PTKM.
Nebi li to bilo možda protuzakonito (ne znam) da država prodaje nešto po duplo manjoj cijeni nego što je prosjek zadnjih godinu dana????? Pa prvi ću ići to prijaviti gdje treba i da se vidi koji od direktora ima rodbinu koja je jeftino pokupovala.. Ljudi pa što vam je??????
A bida nigdje, može lako skliznit do 80 kuna.. Nadam se da će DUUDI oglasit prodaju sa što boljom cijenom..