RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

blokada, zašto? taman nas krenulo :)))

bas dobro da cijena raste i nadam se da ce rast i dalje. jedino mi je zao sto sam zaglibio u dalekovodu pa se ne mogu ukljuciti ovdje. a ako odrede cijenu od 200 kuna bit ce fine zarade. u privatizaciju ne vjerujem i savjetujem da se rijesite dionice poslje natjecaja jel znamo kako prolaze privatizacije.

Kolega, slažem se s Vama, no ako država i ponudi po 200 kn, još uvjek ostaju ona dva ugovora za potpisati, te plan HEP-a za narednih 10 godina… Moje je mišljenje (nije nikakav nagovor) da je i cijena od 200 kn jako podcijenjena. Recimo da sam optimist i da bi moglo i do 300 nasprem potpisivanja otići. No, jedna jedina činjenica je da ćemo u skoroj budućnosti vidjeti što će se dogoditi. Mogu samo svima poželjeti dobru zaradu. 🙂

Nije bas da se guraju na kupnji…

@vikend
Tek iza pozitivne blokade na asku ima prodaje.Ako se probije blokada vidjet cemo tko ce ostati.☺

Fini iskrcaj po bidu.. Malo hlađenje ili ipak manjak zainteresiranosti?

Ja sam imatelj, tako da ja zelim sto brzi i sto veci rast. Samo se nadam da izvjesce ili neka negativna vijest nece opet spustit cijenu…
I da se ta prodaja obavi sto brze

Nisam mlad, a izgleda sam neuk.
Končar ide u prodaju javnom dražbom, a za RIZO će se tek prikupljati javne ponude ?
Odluka o natječaju HEPa je još uvijek nepoznata.
Neki su ovih dana prodavali, neki kupovali, trgovina živahna, količine prilične. A nisu bez pameti ni kupci, ni prodavatelji.
Odakle Vam pomisao da RIZO danas vrijedi 200 kn po dionici ? Ako ne bude interesa, što sprječava državu da se svog udjela riješi pod – must- i za pedesetak kuna ?
Izgleda da smo i ovdje dugoročni ulagači. Baš ćemo se fino i dugo družiti. 🙂

Sada smo vec na 50 kuna. haha

Nakon razgovora sa sindikatima odgođena prodaja.

Sigurno ce se sindikate pitat.☺

Jok, tebe će se pitat.

New Report

Close