RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kod nas je sve moguce…ali i u Otvorenom je min gospodarstva rekao da ce se samo radit procjena. E sad mozda njima termin procjena ne znaci isto sto i nama

Procjena je procjena, a odluka o prodaji je odluka o prodaji. Nije tako teško razlikovati jedno od drugog.

Vidit ćemo u ponedjeljak i utorak kako će ova objava utjecat na cijenu…

http://www.cerp.hr/default.aspx?id=4412

Pod brojem 6. stoji ovo:

Odluka o pokretanju postupka prodaje dionica društva RIZ-ODAŠILJAČI d.d. Zagreb javnim prikupljanjem ponuda – prvi krug….

Znači li ovo da se kreće napokon?

Procjena je dobar početak, ali početak prodaje je nešto puno konkretnije.
Moguće je da nas već i prikupljene ponude jako ugodno iznenade.
Nije slučajno dionica tako lijepo srušena u zadnje doba. Netko bi opet htio nešto jamiti?
Zanima me može li u Hrvatskoj ispasti drugačije.
Lp,
upupup

Nemojmo zaboraviti i one ugovore za brojila s HEP-om….

Privatizacija je potrebna, ali ona dovodi radnike na Markov trg. A ovoj Vladi dodatni nemiri su zadnje sto ce htjeti izazvati.

http://www.cerp.hr/default.aspx?id=4412

Preduhitrili su me. Vidjet ćemo koliko će im trebati da objave javni poziv nakon potvrđivanja odluke u četvrtak.

Dobro je krenilo danas, odlično.. Valjda neće odredit malu cijenu kod prodaje udjela.. Iako zavisi kakva će bit procjena firme..

Nemojmo zaboraviti i one ugovore za brojila s HEP-om….

Koje ugovore?

Kolega, podsjećam da su i ponude za HEP (cca 100 mil kn zar ne?? ) bile otvarane krajem ožujka…..

Malo vise kolega, dvije grupe 58 i 87 M kn

Krenulo je. Uskoro ovo ide na pravu vrijednost, onu knjigovodstvenu. A s novim managementom i više. Pa svi neka trube kako je 100 ili 130 preskupo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Sorry, znam da su bila 2, ali eto, još bolje ovo tvoje zvuči 🙂

New Report

Close