Vrlo brzo je i RIZO na redu?
Za tjedan dana trebala bi biti oglašena prodaja udjela u velikim državnim tvrtkama
Državi treba novca, a RIZO uopće nije loša udavača. Možda ne sad u ovom prvom krugu, al ako se dobro sjećam država je u proračunskim prihodima predvidjela preko milijardu od privatizacija. Moglo bi ovdje bit veselo…
Nista novo sto vec ne znamo…takvih clanaka sa popisom firmi je bilo sijaset…i znamo vec odavno da drzava planira prodati udjele u ovoj firmi…
Mislim da vjerovatno ništa ovaj put.. Sigurno bi se to već znalo i bilo bi lupanja po asku kao u većini slučajeva.. Volio bih da se varam.. Imam dionice RIZO-a..
Iz plana rada CERP-a za ovu je godinu najavljena prodaja 15 većinskih i 224 manjinska udjela…
Ko zna ima li tu npr. RIZO….
Ovdje na tom popisu bi trebalo biti PPD u vezi PTKM?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pocinje-privatizacija-narucena-procjena-54-drzavne-tvrtke-prije-odluke-o-prodaji/888596.aspx
RIZO je tu na popisu.. Kolika bi mogla bit procjena i početna cijena??
Procjenjivat cemo kad dobe onaj unosan ugovor koji samo sto nije objavljen.
Mislim da je oko 150kn za pocetak fer vrijednost
Ne znam koja će to biti vrijednost, ali će sigurno to ovdje spin majstori nastojati zatući do 30 kn.
Svakako da će probati dotući, a što se tiče potpisivanja ugovora, da li je prošao žalbeni rok?? Nasprem tog potpisivanja, kolega slažem se da je 150 velika mogućnost, te da dionica gugoročno gledano (moje osobno mišljenje) ima i viši potencijal. No, eto vrijeme će pokazati. Ako i padne malverzacijama do 30, pa još ćemo naravno i povoljno kupiti. 🙂
Privatizacija je potrebna, ali ona dovodi radnike na Markov trg. A ovoj Vladi dodatni nemiri su zadnje sto ce htjeti izazvati.
Fender 00
Ukoliko bude posla Riz nema previše ljudi. A ako ne bude onda su svi višak.
Međutim, vjerujem da će privatizacija biti odrađena i da će novi vlasnik poboljšati poslovanje.
To je ono što želim svima u Hrvatskoj, ne samo Rizu.
http://www.cerp.hr/default.aspx?id=4412
Pod brojem 6. stoji ovo:
Odluka o pokretanju postupka prodaje dionica društva RIZ-ODAŠILJAČI d.d. Zagreb javnim prikupljanjem ponuda – prvi krug….
Znači li ovo da se kreće napokon?