RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što si pisao prije par tjedana? Nemam nikakav info, ali nije to državna tajna, trebalo bi nešto objaviti.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Samo gledat cijenu na gledalici…ne treba ti obavijest 🙂

Da su glavni kandidati za dobivanje posla i da onda cijena nece biti tu di je sad

A što si pisao prije par tjedana? Nemam nikakav info, ali nije to državna tajna, trebalo bi nešto objaviti.

Ne moraju ništa objaviti sve dok informacija ne postane službena, a službena postaje nakon žalbenog roka i perioda mirovanja. Dakle, možda se informacije doznaju i tek za cca mjesec do dva.

Gledalica strašno izgleda, 5000 komada na prodaji, manje od 700 na kupnji ???????
A rezultati natječaja, najbolje čuvana tajna 🙂
Prije i novi Star Wars procuri, nego rezultati javnog natječaja.
Ja ću ovdje valjda ostati posljednji i ugasiti svjetlo 🙂

Stavi 1000 komada po kunu na kupnju pa će izgledati ljepše, ako to već što znači. 😛

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Kolika je uopće vrijednost toga ugovora potencijalnog?

Tako je KressoM..na vecini dionica ima naloge po kunu i to nekoliko tisuca komada pa krvna slika izgleda bolje..ovdje je isto do neki dan bilo na kupnji 1900 dionica po 1kn tako da…
Velicina natjecaja kolko se sjecam bila je između 150-200milijuna kuna..tocno ne znam

Otvaranje ponuda je bilo prije par dana. Žalbeni rok na to je 15 ili 30 dana?

Kada bi trebao proći žalbeni rok??

Koliko znam nije još ni odabir završio.

Prema tenderu rok za donošenje Odluke o odabiru iznosi sto dvadeset dana (120) a započinje teći danom isteka roka za dostavu ponude.
Jedino što je sigurno je to da oni koji su bili na otvaranju ponude znaju tko je dao najnižu ponudu, što ujedno ne znači da će biti odabrani (provjera valjanosti svake ponude). E sad kada HEP-ODS donese odluku onda počinje teći žalbeni rok koji iznosi 10 dana.

Tako da možemo čekati još dva mjeseca, a možemo dobiti odluku kroz tjedan dana…

Ako RIZ dobije natječaj za samo jednu grupu (dvije grupe 58 i 87 M kn) to bi bilo jako dobro za firmu, a ujedno time i za dionicu.
Za sada mirno čekati…

Hvala na info…. Vidim da se malo događa što se trgovanja tiče, evo danas nešto sitno, ali tu je negdje sad 82 kn prosjek, pa sam razmišljao dali da uletim ili još vidim malo kako će se stvari odvijati.

New Report

Close