Da, ni meni nije jasno kome se to isplati prodavati na ovim razinama, ulaz mi je na oko 85kn, šteta nemam za dokupiti. Broj 5. je nešto malo prestao kupovati, a kupovao je i po 140kn. Nego tko nam je sve konkurencija za brojila? Jel ISKRA najveći?
Kolega Rudar47 tko to od konkurenata ima problema?
NAPOMENA: NIje nagovor na ništa.
85 kn Vam je ulaz i niste htjeli prodati po 130-140 kuna dok ste mogli.. Svaka čast, skidam kapu
Mozda neki nisu kokosari koji prodaju cim malo maraste vec vjeruju da ce na malo duzi rok puno vise zaradit.
Neki su kupovali po 17 a prodavali na 35. A neki su cekali pa se istovarili na 140. Da je od tada pogodio tom zaradom pogodio rast svake dionice, ne bi toliko zaradio….
Zato neki nikad ni nece vidjet zaradu od 500+%
To se ne zove kokosar, i nikad se nije zvalo tako… medutim, uvijek se zvalo pohlepa!
“Da je od tada pogodio tom zaradom pogodio rast svake dionice, ne bi toliko zaradio….”
Sorry…ne znam ni sam sta sam htio reci…pa da pojasnim hahaha
Da je tom zaradom kupovao druge dionice i svaku pogodio…ne bi zaradio kao oni koji su kupili na 17 a prodali na 140
Uredu Rudar! Hvala
Haha kolega brux, da trebao sam sve prodati tada, a tko bi ga znao, prodao sam 50% malo niže od tih razina jer mi je prvi ulaz bio 75kn, ali sam onda u padu dokupio po 105kn jer sam smatrao da neće ispod 100kn. Pa sam sad na ulazu od 85kn i čekam novi ugovor za brojila 🙂 koji je Vama ulaz?
Što se zbiva ?
Meni na traderu oznaka – čekić-, kao u sudnici ?
Obustavljeno trgovanje ?
Čini mi se ogroman promet posljednjih par minuta?
Nisam dobro pogledao, trenutno u gužvi
Ne znam ali promet je 50.000 kuna dakle ništa. Izašla su nova objašnjenja u vezi dokumentacije za nadmetanje ali ne znam ima li to veze. Mislim da nije povodom nikakvih vijesti.
Ne znam niti ja………ali pred dan- dva po cijeni od 73 kn protrgovano je samo 35 komada, po cijeni od 74 kn 27 komada, pa današnjih 750 komada uz cijenu do 89 kn izgleda intrigantno.
Zato jer je onom tko kupuje savrseno jasno da ako zeli malo vecu kolicinu do nje moze samo na ovakav nacin..da ju potegne dobrano gore a ovi drugi neka cekaju svoju porciju od 20 komada dnevno pa ko pametniji.