RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi stvarno ne shvaćaju šta se dešava. Likvidnost slaba zato jer su svi trejderi više manje vani dok jedan konstantno dokupljuje. Dali vi shvaćate koga imate u top 10.

Koga to imamo? Prosvijetli nas.

može savjet? je li kupnja na ovim razinamam još uvijek ‘hvatanje padajućih noževa’ ili se isplati?
jer, koliko vidim, likvidnost je slaba, kupnje nema, pa recimo da se isplati obzirom na fundamente.. cijena klizi na neznatnom volumenu dolje
no, kad je pravo vrijeme za ulaz? ima li neki ‘tehničar’ da nas prosvijetli?

može savjet? je li kupnja na ovim razinamam još uvijek 'hvatanje padajućih noževa' ili se isplati?
jer, koliko vidim, likvidnost je slaba, kupnje nema, pa recimo da se isplati obzirom na fundamente.. cijena klizi na neznatnom volumenu dolje
no, kad je pravo vrijeme za ulaz? ima li neki 'tehničar' da nas prosvijetli?

Za mene sve do 110 je odlicno.

Ja samo znam…da ako i iduci kvartal bude los…da cemo tek onda vidjeti sto su to niske razine

može savjet? je li kupnja na ovim razinamam još uvijek 'hvatanje padajućih noževa' ili se isplati?

[/quote]
hvala!
na čemu temeljite svoj ‘optimizam’?

[/quote]
hvala!
na čemu temeljite svoj 'optimizam'?
[/quote]

Opisao sam vam u prethodnim postovima, proucite malo.

Plus krajem ovog mjeseca zavrsava natjecaj za brojila u HEPu.
Pogledajte samo kakve probleme ima konkurencija, od tipa sucelja do komunikacije(elementarno).
Izvjestaj cak i da bude los je skoro pa ne vazan, ali dobije li se ovaj ugovor bit ce opet rasta.

Ne razumim zasto se tako nemilosrdno cipelari dionica ako znamo da za koj dan bi mogli dobit lijep posao od Hep-a…zar tolko da je sila izac iz ove dionice

Evo nas na razinama od kuda je poceo rast

Zao mi je sto nemam love da kupim…

Da, ni meni nije jasno kome se to isplati prodavati na ovim razinama, ulaz mi je na oko 85kn, šteta nemam za dokupiti. Broj 5. je nešto malo prestao kupovati, a kupovao je i po 140kn. Nego tko nam je sve konkurencija za brojila? Jel ISKRA najveći?

Kolega Rudar47 tko to od konkurenata ima problema?

NAPOMENA: NIje nagovor na ništa.

Ne smijem to reci.
Ali pogledajte si pitanja koja su na sluzbenoj stranici hepu, ima ih i previse, a kraj natjecaja samo sta nije.
Po meni razumna odluka HEP-a( ovisi dakle o cijeni) je RIZ, jer zasto uzeti dakle nekog drugog kad ti nemaju ni razvijen sustav komunikacije, znaci upitna kvaliteta uredaja itd…….

New Report

Close