Još malo pa neće ni ovde bit bida za izać.. Ako je dionica toliko cijenjena zanima me zašto bida nema, valjda bi netko želio kupit toliko jeftino i čekat objavu novih poslova i eventualnu privatizaciju.. Jučer smo opet čuli da prvo idu u prodaju nekretnine i udjeli gdje država ima ispod 25% vlasništva..
Ništa, čekanje boljih vremena.
Bida imaš na jedva nekoliko najlikvidnijih dionica.
To sa fundamentima nema veze. Rulja prodaje dionice da plati stanarinu i kredit za stan.
Pozdrav!
P.S.
Ne bih se čudio da sad netko tresne po bidu do 40 kn, ali opet, to nema veze s ničim.
To je jednostavno ZSE. A kad dođe neka objava iz DUUDI-ja ili od blogera ode opet na 150. Truba.
HAHAHAHAHA
Sa dobiti kojom RIZO ostvaruje, otplatili bi taj isti kredit nikada! 😀
Ali ima to i pozitivnu stranu, upoznali bi zastupnika Sabora pri spriječavanju deložacije!
Kolega, valjda vam je jasno da se dobit jako brzo podigne čim tvrtka dođe u privatno vlasništvo; koje mnogo efikasnije upravlja imovinom nego u slučaju kada je tvrtka, državna.
pong@ nije mi jasno tko po ovim cijenama prodaje.
prodaje dok ima jos nadobudnih kupaca.
Pavicic je na 6551 komad i nastavljaja dokup. Zanimljivo da mu nije bilo skupo ni na 140kn. Čovjek očito pokušava skupiti što veću količinu . Za prodaju može biti 100 razloga ali za kupnju samo jedan. Pracka se dobro napela..
Sad je samo pitanje da li netko zna nesto sto mi raja ne znamo. Pa nam tuce cijenu po bidu i siri paniku. Mnogi ce se osjetiti namagarceno, slusajte bodula.
On je Rizo prodao, ako sam dobro vidio… i dalje spominje da je dobra kupnja…ali vi nekoga morate krivit…ipak je ovo balkan, gdje je uvijek netko drugi kriv
Sa dobiti kojom RIZO ostvaruje, otplatili bi taj isti kredit nikada! :-D
Ispadate naivni i smijesni sa ovom vasom izjavom, ali ajde da vas prosvijetlim. Da kolega kojim slucajem dobije kredit trebao bi mu iznos od 37.4M kuna i ajmo reci da je to po kamati od 4.5% na 3 godina. Znaci mora vratiti 42.45M Kuna. Posto je on snimio stanje zna da moze zaradivati oko 3.3M
(Ovogodisnja dobit da nije bilo vrijednosnog uskladivanja od 2.5M)(Vjerujem da se moze i puno vise)
te mu je plan da u zavrsnoj godini vrijednost zaliha i potrazivanja bude 0.
ZALIHE 45,302,760
POTRAŽIVANJA 8,830,869
KRATKOTRAJNA FINANCIJSKA IMOVINA 4,009,604
NOVAC U BANCI I BLAGAJNI 4,529,922
Vrijednost: 62M
DUGOROČNE OBVEZE 989,383
KRATKOROČNE OBVEZE 19,077,569
Dug 20M
suma=3*3.3+62-20=52M
Znaci kolega je vratio glavnicu i kamate banci te je jos zaradio 10milijuna.
Nemoj zaboraviti da mu jos ostaje zemljiste u maksimiru……..
Natjecaj za HEP je tu sad cemo vidjet sta ce biti.
Izlaze spekulantima kojima je dugo cekati godinu dana, vjerujte mi samo smireno i bez panike.
Cvjetko prodaje odavno, valjda mu treba para, tko će ga znati.
Kolega bodul kaže da za prodaju može biti mnogo razloga, a za kupnju je samo jedan.
Samo strpljivo, bit će na kraju i blogeru žao što je izašao.
Ispadate naivni i smijesni sa ovom vasom izjavom, ali ajde da vas prosvijetlim. Da kolega kojim slucajem dobije kredit trebao bi mu iznos od 37.4M kuna i ajmo reci da je to po kamati od 4.5% na 3 godina. Znaci mora vratiti 42.45M Kuna. Posto je on snimio stanje zna da moze zaradivati oko 3.3M
(Ovogodisnja dobit da nije bilo vrijednosnog uskladivanja od 2.5M)(Vjerujem da se moze i puno vise)
te mu je plan da u zavrsnoj godini vrijednost zaliha i potrazivanja bude 0.
ZALIHE 45,302,760
POTRAŽIVANJA 8,830,869
KRATKOTRAJNA FINANCIJSKA IMOVINA 4,009,604
NOVAC U BANCI I BLAGAJNI 4,529,922
Vrijednost: 62M
DUGOROČNE OBVEZE 989,383
KRATKOROČNE OBVEZE 19,077,569
Dug 20M
suma=3*3.3+62-20=52M
Znaci kolega je vratio glavnicu i kamate banci te je jos zaradio 10milijuna.
Nemoj zaboraviti da mu jos ostaje zemljiste u maksimiru……..
Natjecaj za HEP je tu sad cemo vidjet sta ce biti.
Izlaze spekulantima kojima je dugo cekati godinu dana, vjerujte mi samo smireno i bez panike.
[/quote]
Ja ispadam smjesan? A vi ne razlikujete prihode od dobiti, i novce na vlastitom racuni sa novcima na racunu RIZO. Najbolje da banka vama da kredit po 4.5% (sto je SF), i da ga umjesto vas otplacuje RIZO.
Ideje su vam na tragu malverzacija u fin. poslovanju, ili da se finije izrazim, sto bi se vi malo igrali Kutle?