RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje je prava rasprodaja nastupila 🙂

Moglo bi ovde bit i dokupa po 60-70 kuna, to bi bilo čak i odlično..

HEP je jučer objavio Poziv za nadmetanje u postupku nabave brojila procijenjene vrijednosti 145 milijuna kuna bez PDV-a. Ponude se dostavljaju do 29. 3.

HEP je jučer objavio Poziv za nadmetanje u postupku nabave brojila procijenjene vrijednosti 145 milijuna kuna bez PDV-a. Ponude se dostavljaju do 29. 3.

Moglo bi ovdje uskoro biti novog lijepog posla za RIZ 🙂 Kupuje se budućnost, jelda?! A i o privatizacijama se sve više govori, osobno mislim da će RIZ biti dobro…nije nagovor na ništa!

http://www.vecernji.hr/hrvatska/rezat-ce-dodatke-na-place-i-prodati-drzavnu-imovinu-poput-podravke-1061506

Ipak prodaja. A kako drukčije, para se nema, a ne zna se ni što pametnije napraviti.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Dug/kapital 26%
Novac/dionica 22,88

Vrijednost imovine >> MCAP

Ukoliko se dogodi privatizacija svi znamo što će se dogodit… x2, x3.
Po mojoj procjeni ovdje ce uskoro krenuti novi ulazak spekulanata u iscekivanju prvih vijesti o potencijalnoj prodaji

Br. 5 i dalje dokupljuje.

Dug/kapital 26%
Novac/dionica 22,88

toliko i vrijedi trenutno

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

srecom pa nisam kupio 500 komada po 120kn kako sam planirao prije nove godine. mislim, nije da se nisam zaje na dalekovodu ali ipak par tisuca kuna laksi zaheb 🙂

-hoće li na 60 ponovo?

Nevjerojatno, nije mi jasno tko po ovim cijenama prodaje.
Da mi netko da kredit kupujem cijelu firmu 🙂

HAHAHAHAHA

Sa dobiti kojom RIZO ostvaruje, otplatili bi taj isti kredit nikada! 😀

Ali ima to i pozitivnu stranu, upoznali bi zastupnika Sabora pri spriječavanju deložacije!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close