Gledajuci sezonalnu analogiju s proslom godinom trebalo bi biti bolje, veci volumen, a princip isti.
Čišćenje bida se nastavlja, skoro ga više i nema ako želiš izać… Nisam više ni uvjeren koliko dobro izvješće može popravit cijenu… Imam RIZO naravno
Mislim da se radi o namjernom rušenju cijene. Udara se po bidu kao da je smak svijeta, skrbnički koji je kupovao sad odjednom izlazi na 100, a na 130-140 je skupljao, a usput, gledajući prošla izvješća očekuje se najbolji izvještaj ikad. Možda griješim, ali pogledajte brojeve, zalihe, dug…
Burza općenito tone i mi koji smo ušli prije smo napravili krivi tajming. To je sve. A sad nemam pretjerano para da smanjim prosjek ulaza, grrr….
Kolega na drugom forumu je izjavio da su radnici Riza bili 4 tjedna na kolektivnom godišnjem.
Zanimljiva informacija koju bi trebalo provjeriti, te potvrditi ako je točna
Kolega na drugom forumu je izjavio da su radnici Riza bili 4 tjedna na kolektivnom godišnjem.
Zanimljiva informacija koju bi trebalo provjeriti, te potvrditi ako je točna
Ako je točna šta to nama znači?
Koje su to fore: rekao mi frend koji radi i blabla, nevjerovatno. Prosto nevjerovatno.
A čak i da je točno, to bi značilo da su otišli za Božić i vratili se sad. Prema tome to s FI za Q4 nema veze.
Inače, takve informacije ili objavite izvor, link ili nešto slično, ili imenom i prezimenom. Svašta.
Napisao sam da informaciju treba provjerit, dakle da ju treba uzet sa rezervom. Ako je tocna po mom ukusu je to predugacki GO
Koje su to fore: rekao mi frend koji radi i blabla, nevjerovatno. Prosto nevjerovatno.
A čak i da je točno, to bi značilo da su otišli za Božić i vratili se sad. Prema tome to s FI za Q4 nema veze.
Inače, takve informacije ili objavite izvor, link ili nešto slično, ili imenom i prezimenom. Svašta.
Možda ste u RIZO-u do vrha, ali malo smanjite doživljaje…
Kolega Ivane,
imam podosta dionica, i mislim da je sad trenutak za kupnju, iako sam bez para.
Isto tako misli i ekipa na bidu, čini mi se…
Pozdrav i sretno!