RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledajuci sezonalnu analogiju s proslom godinom trebalo bi biti bolje, veci volumen, a princip isti.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Čišćenje bida se nastavlja, skoro ga više i nema ako želiš izać… Nisam više ni uvjeren koliko dobro izvješće može popravit cijenu… Imam RIZO naravno

Mislim da se radi o namjernom rušenju cijene. Udara se po bidu kao da je smak svijeta, skrbnički koji je kupovao sad odjednom izlazi na 100, a na 130-140 je skupljao, a usput, gledajući prošla izvješća očekuje se najbolji izvještaj ikad. Možda griješim, ali pogledajte brojeve, zalihe, dug…
Burza općenito tone i mi koji smo ušli prije smo napravili krivi tajming. To je sve. A sad nemam pretjerano para da smanjim prosjek ulaza, grrr….

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ovaj pad neki će jako dobro iskoristiti. Osobno povećavam poziciju…

Kolega na drugom forumu je izjavio da su radnici Riza bili 4 tjedna na kolektivnom godišnjem.
Zanimljiva informacija koju bi trebalo provjeriti, te potvrditi ako je točna

Kolega na drugom forumu je izjavio da su radnici Riza bili 4 tjedna na kolektivnom godišnjem.
Zanimljiva informacija koju bi trebalo provjeriti, te potvrditi ako je točna

Ako je točna šta to nama znači?

Da se nije nista radilo 😀
Koji je drugi forum?

Točno…..produženi GO

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Koje su to fore: rekao mi frend koji radi i blabla, nevjerovatno. Prosto nevjerovatno.
A čak i da je točno, to bi značilo da su otišli za Božić i vratili se sad. Prema tome to s FI za Q4 nema veze.
Inače, takve informacije ili objavite izvor, link ili nešto slično, ili imenom i prezimenom. Svašta.

Napisao sam da informaciju treba provjerit, dakle da ju treba uzet sa rezervom. Ako je tocna po mom ukusu je to predugacki GO

Koje su to fore: rekao mi frend koji radi i blabla, nevjerovatno. Prosto nevjerovatno.
A čak i da je točno, to bi značilo da su otišli za Božić i vratili se sad. Prema tome to s FI za Q4 nema veze.
Inače, takve informacije ili objavite izvor, link ili nešto slično, ili imenom i prezimenom. Svašta.

Možda ste u RIZO-u do vrha, ali malo smanjite doživljaje…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Kolega Ivane,
imam podosta dionica, i mislim da je sad trenutak za kupnju, iako sam bez para.
Isto tako misli i ekipa na bidu, čini mi se…
Pozdrav i sretno!

New Report

Close