RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još malo i gotov kvartal. Baš me zanima koliko se zaradilo.
S obzirom na sezonalnost poslovanja te opći veći volumen trebao bi ovaj kvartal brutalno premašiti onaj od prošle godine.
Samo prognoza, ništa drugo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Danas skoro sve u plusu osim RIZO koji je 4% u minusu… Nema se izgleda vjere u poslovanje i potencijalnu privatizaciju

Netko prodaje, netko kupuje. Netko je zaradio pa izlazi, a netko misli da ce pa ulazi. Nisam ocekivao pad. Uskoro FI. Pogledajte proslogodisnji.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Da je želio prodati mogao je na puno većim razinama. Ovo u najmanju ruku izgleda čudno . Jednostavno pokušava u dokup niže s drugog računa ili izlazi zbog nekih drugih prilika. Ovo svakako nije nije samo loše jer se povećava likvidnost dionice.

@bodul11
ma naravno da nije loše, nego onako – da znam kad da uletim? jel dovoljno nisko ili da se još strpim?
jer zbog sastavljanjna vlade i izbora predsjednika sabora očito su svi papiri potegnuli, a RIZO – flop!
možda je onda pad na njemu trebao biti i veći nego je, bez te okolnosti?!?!
mislim da ću se ipak strpiti još malo, baš mi se ne troše pare bzv.

Zadnje vrijeme na RIZO radi samo bid i to sa jako dobrim količinama, a vi pričajte šta hoćete..

Moderator briše, pa ću ponovit; xy izašao iz RIZO-R-A

Igore
i neka je izašao. Istina, podignuo je dionicu, mnogima pomrsio račune i pomogao državi da ispravno valorizira svoj udjel, ali tu priča završava.
Sad je sve na poslovanju, bolje nego da sve ovisi o nekome kao semaforu.
Inače, ovaj pad sa 120-130 na 110 je posljedica prodaje od strane jednog čovjeka, nikakvih fundamentalnih razloga tu nema. Čekamo FI. Zbog sezonalnosti i brojila očekuje se poboljšana varijanta prošlogodišnjeg.

Moderator briše, pa ću ponovit; xy izašao iz RIZO-R-A

Izašao ili se spustio ispod 2000 komada?

igor9@
-nedovoljan broj izvršenih trasankcija za potpuni izlaz.

igor9@
-nedovoljan broj izvršenih trasankcija za potpuni izlaz.

nebitno, efekt njegovog izlaska iz top 10 vidimo danas

Eto, dočekali smo i to da je promet od 12 tisuća kuna sasvim dovoljan pokazatelj za vrsne analize.

New Report

Close