RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa sta ce ti Šantić. Slušaj Milanovića i SDP. Hrvatska raste.

Istina, lijepo je kao u bajci….pozdrav svim optimistima

Pa sta ce ti Šantić. Slušaj Milanovića i SDP. Hrvatska raste.

Istina, lijepo je kao u bajci….pozdrav svim optimistima
[/quote]

Unatoč ironiji koju osjećam u ovim riječima uzvraćam pozdrav i dodao bih nešto što je drugi kolega izostavio. I to ozbiljno bez ironije ili sarkazma kažem: hrvatska (burza) raste. Jedino nam RIZO stoji na mjestu, no sve će doći na svoje – sve u svoje vrijeme.

RIZO ne stoji na mjestu…mislim da se očekuje ono najbolje (bez želje za navlačenjem)…

Mislio sam trenutno na cijenu. Firma napreduje i to sve više investitora prepoznaje. Budimo ipak realni, rast je odrađen do 140 kuna i ovo je normalna korekcija pa čak da na tržištu ima i više novca nego što je trenutno. I ja vjerujem da ono najbolje tek dolazi, ali tržište se ne može forsirati. Evo, npr. Dalekovod kao ilustracija – stalno ljudi govore da vrijedi, ali prodaja ga uvijek ruši dolje bez obzira na odlične vijesti. No kad-tad sve dođe na svoje. Jučer i danas izgleda da će i tu zasjati sunce. Zato mislim da i ovdje treba strpljenja. Također ovo je samo moje mišljenje i neka svatko promisli za sebe prije kupovine ili prodaje.

Eukaliptus je u pravu, korekcija je bila očekivana. Sad najvjerovatnije predstoji truljenje na ovim razinama do pred izvješće za 2015, a onda lagani rast i skok nakon njega.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

https://imovina.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Prijedlog%20Plana%20upravljanja%20imovinom%20u%20vl%20RH%202016//Prijedlog%20Plana%20upravljanja%20imovinom%20u%20vlasni%C5%A1tvu%20Republike%20Hrvatske%20za%20%202016.pdf

Str. 207 i 208: predviđa se prodaja društava iz prve kocke tablice “kad se za to steknu svi uvjeti”. Iz teksta je razvidno da to treba biti u roku od dvije do tri godine od lipnja 2013, znači vrlo uskoro. Kao “uvjeti” posebno se naglašava sklapanje PSN. Ovdje toga nema. Zapravo, nema prepreka.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=RIZO-R-A

Blaž Pavičić kupio 800 kom po oko 120 kn i skočio na br. 7.

Blaž Pavičić i dalje dokupljuje. Skočio s 1.07 na 1.11%. Zna čovjek što treba.
Ovdje vjerovatno, po mom skromnom mišljenju, predstoji tavorenje na ovim razinama do pred FI, onda rast na 135-145 kao zadnji put. A onda dalje ovisno o FI. Firma ide naprijed, procesi su sve bolji i logična je poboljšana repriza zadnjeg kvartala prošle godine, znači značajna dobit. Sad su ipak brojila u igri.

Nastavno na prošli post, g. BP i dalje kupuje. Još malo pa stigao i Mr. Blogera. Budem i ja malo ovih dana, ali mene neće biti u Top 10, hehe.

Ovde samo bid radi već dulje vrijeme.. Vjerovatno ljudi vide neku drugu priliku i brzu zaradu na drugom mjestu..

Ne znam koju to priliku, i gdje. Dividendne dionice su uglavnom već preskupe, a dionice koje to nisu s ovakvim fundamentima niti ne postoje. I privatizacija ide uskoro, tkogod bio na vlasti. Doći će sve na svoje.

Ne znam koju to priliku, i gdje. Dividendne dionice su uglavnom već preskupe, a dionice koje to nisu s ovakvim fundamentima niti ne postoje. I privatizacija ide uskoro, tkogod bio na vlasti. Doći će sve na svoje.

Pa eto o toj famoznoj privatizaciji se priča već dugo vremena kao i na mnogim drugim dionicama na ZSE.. A znamo kako često i završavaju privatizacije kod nas.. Zanima me godišnje izvješće pa ćemo onda vidjeti kakvo je stanje..

New Report

Close