“… zalaže za privatizaciju svega što se može privatizirati…”
I RIZ je tu naravo na popisu..za privatizaciju, ne za stecaj naravno 😀
Veliki prodaju (2. i 4. dionicar), mali kupuju
Ako vas to brine, onda niste upoznati sa situacijom u svezi ove dionice.
Izvješće može biti i loše, što nije u skladu s trenutnim očekivanjem, i to može svesti cijenu dionice na puno niže razine od aktualnih, ali to niti dalje ne bi moglo objasniti prodaju dionica ikoga iz TOP 10.
Argument: Koliko se sjećam, broj 2 je najviše dionica u kontinuitetu prodavao prošle godine u ovo vrijeme pri cijeni od nekih 60 kuna. Kako se samo zafrknuo…
Za sada kupnja obećava i solidno se drži. Na prodaji je relativno velik nalog, no već smo imali prilike vidjeti da to i ne mora biti neki velik problem kada dođe pravi kupac koji ima novaca (vidjeli smo to nedavno i na Viaduktu). Što će biti (kao i kakvi će biti poslovni rezultati) ne usudim se prognozirati i ne bih želio nikoga navoditi na bilo kakav zaključak i postupanje.
U okviru mojih ocekivanja:
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/RIZO-fin2015-3Q-NotREV-N-HR.pdf
Mali minus u 3Q, ali 4 kune po dionici bolje nego prosle godine.
Fina dobit (za RIZ) u prva 3Q. U zadnjih godinu dana, dobit oko 19 kuna po dionici.
Gubitak 720 tis. kuna. Ništa iznenađujuće, makar sam ostavljao i mogućnost pozitivnog kvartala jer ne znam dinamiku isporuke brojila.
mislim da je ovo plafon za sad. cak i ako bude pozitivan izvjestaj moguce da se nista ne dogodi jel je sad odradjen rast. sve u svemu odlično kakvo je opce stanje na zse.
citirat cu sam sebe, ne iz razloga sto je Q3 negativan nego iz razloga sto je ovaj moj post dok je cijena bila 140 kn jako lose ocijenjen. sad ne znam jel ekipa ovdje nosi ružićaste naočale ili se samo pravi da ih nosi. srecom davno sam prestao slusati iste.
lp
Izvješće odlično, osobno bolje od očekivanja. Sad se hvataju pozicije za kraj godine. Uglavnom bravo za RIZO, sve bolje to izgleda na papiru.
Odličan minus, čestitke. Srećom ima jedan jači u Top 10 koji ne da dole.
Odličan minus, čestitke. Srećom ima jedan jači u Top 10 koji ne da dole.
A možda vidi potencijal i priliku koju drugi ne vide. Firma posluje sve bolje i to su dobre vijesti u svakom slučaju. Gubici se smanjuju a ne povećavaju. Uostalom svatko odlučuje za sebe i preuzima rizik koji želi.