Gledajuci trgovanje prekjucer cini mi se da tko ulazi ima informaciju, prilicno jak ulaz za ovu dionicu, tako da se ne cudio rastu od jos 30% vec tokom slijedeceg tjedna…. moje osobno misljenje…
Kupnja lagano povisuje cijenu, a prodaja lagano spušta postavljenu cijenu. Za sada nitko ne popušta i nema paničnih reakcija. Ovih dana je puno više toga prolazilo po višoj cijeni, skidalo se s prodaje. I mene je iznenadilo brzo i silovito probijanje cijene 140 kuna i solidan rast na velikom prometu. Je li se kupnja ispuhala i posustala pokazat će vrijeme. Posjedujem dionice RIZO-a i ne želim nikoga nagovarati ni na što, samo razmišljam na glas i pokušavam racionalno komentirati situaciju. Komentari su poželjni.
Kupac koji je počistio 140kn trenutno ima 3300kom. Daljnji planovi dotičnog nisu za javnost.[emo_namigusa]
Ja mislim da prodavaci nece spustit cijenu, jer su u srijedu cekali do zadnjeg i jer se uvijek nadje netko tko ce kupit i tko ne moze/zeli cekat
Ne znam zasto ljudi misle da je ovo plafon i da je RIZ skup. Valjda misle fa ako dionica naraste, da je automatski skupa… Stvar je što je bila jako jako jako jeftina prije par dana…
Pih, toliki rast cijene a PE jos nije ni probio 10.
Nema puno dionica s ovako dobrim fundamentima, cak i nakon ovog rasta.
Uglavnom, moje misljenje je da ce dionica priblizavanjem FI za 3Q i dalje rasti…
Baš sam htio napisati da kupnja obećava, naročito dva solidna naloga na kupnji, a onda se kupac predomislio i počistio koliko vidim taj broj dionica na prodaji. Ovo opet podsjeća na razvoj događaja i trgovine od prošlog tjedna ili je samo nagovještaj tako nečeg – to ćemo vidjeti. Imam dionice RIZO-a i ne sugeriram ništa.
Kupnja jača, tako je.