Zar sad ova Firma vrijedi više od duplo.
Da, za divno čudo vrijedi. I više od toga.
Mislim da će RIZO ove godine dosegnuti target u rasponu 170-200 kuna. S obzirom na trgovanje i moguće buduće okolnosti, razloga da se to ne dogodi jednostavno nema.
Meni bi bilo zanimljivo vidjeti po koliko bi otišao CERP-ov paket kada bi se konačno odlučili to prodati. To ne bi smjelo biti ispod nominale.
Ništa osobno kolega-premaVašem imenu Vi to valjda bolje znate ili vjerujete Vlakovodji.
Objasnite što ste htjeli reći…ne kužim
tak je, i odmah nakon izvjesca ce dionica biti 170-200kn i svi ce prodat sretni i zadovoljni. [emo_zacudjen]
ne ide to samo tako, korak po korak, razina po razina. cijena je vec/skoro odradila ono sto ce nam izvjestaj donesti (valjda). sad nam treba potvrda pozitive kroz godinu ili objava privatizacije za dalje?
nemrem bit naivan i misliti da ce stampedo do 200kn.
Ako se pojavi 17 kn dobiti za kvartal, to je 68 kn za godinu. A vjerovanje je da će biti više. Znači što, P/E=1.xx? Ovo je bagatelno.
Meni bi bilo zanimljivo vidjeti po koliko bi otišao CERP-ov paket kada bi se konačno odlučili to prodati. To ne bi smjelo biti ispod nominale.
Da, ako izvjesce bude dobro i cijena jos dodatno poraste, mogao bi DUUDI ici sa natjecajem za RIZ.
Svojedobno su izjavili da cekaju da cijene dionica narastu pa da se ide s privatizacijom (nije spomenut izravno RIZ, ali znamo da je on na listi za prodaju):
ovdje ko da je smak svijeta …
Iskreno, nije mi jasno u čemu je stvar.
Manji prihodi, veći rashodi, mislim koji k…? Stavka ostali troškovi poduplana. Ne znam…
Ajde ne njonjajte svi. Vjerovatno je to da je proizvodni ciklus takav da sad ima nešto više troškova, a kad idući kvartal predaju robu i naplate onda će biti veći prihodi i dobit. Nema što drugo biti, veliki ugovor se radi, ima dosta i manjih i to je to.
Razočaran jesam, jučer sam ušao na 135-6, ali što je tu je.