RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIZO (RIZ-odašiljači d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zar sad ova Firma vrijedi više od duplo.

Da, za divno čudo vrijedi. I više od toga.

Mislim da će RIZO ove godine dosegnuti target u rasponu 170-200 kuna. S obzirom na trgovanje i moguće buduće okolnosti, razloga da se to ne dogodi jednostavno nema.

Meni bi bilo zanimljivo vidjeti po koliko bi otišao CERP-ov paket kada bi se konačno odlučili to prodati. To ne bi smjelo biti ispod nominale.

Ništa osobno kolega-premaVašem imenu Vi to valjda bolje znate ili vjerujete Vlakovodji.

Objasnite što ste htjeli reći…ne kužim

Broj 10 i dalje povecava:

10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 2.335 +322

tak je, i odmah nakon izvjesca ce dionica biti 170-200kn i svi ce prodat sretni i zadovoljni. [emo_zacudjen]

ne ide to samo tako, korak po korak, razina po razina. cijena je vec/skoro odradila ono sto ce nam izvjestaj donesti (valjda). sad nam treba potvrda pozitive kroz godinu ili objava privatizacije za dalje?

nemrem bit naivan i misliti da ce stampedo do 200kn.

Ako se pojavi 17 kn dobiti za kvartal, to je 68 kn za godinu. A vjerovanje je da će biti više. Znači što, P/E=1.xx? Ovo je bagatelno.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Meni bi bilo zanimljivo vidjeti po koliko bi otišao CERP-ov paket kada bi se konačno odlučili to prodati. To ne bi smjelo biti ispod nominale.

Da, ako izvjesce bude dobro i cijena jos dodatno poraste, mogao bi DUUDI ici sa natjecajem za RIZ.

Svojedobno su izjavili da cekaju da cijene dionica narastu pa da se ide s privatizacijom (nije spomenut izravno RIZ, ali znamo da je on na listi za prodaju):

Država čeka rast dionica kako bi krenula privatizacija

Gubitak 2,8 milijuna.

http://www.hanfa.hr/izdavatelji/HR/tromjesecno_izvjesce/1378/2015-04-28-37586_pdf.pdf

koja analiza ima ovih jos na vise mista

ovdje ko da je smak svijeta …

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Iskreno, nije mi jasno u čemu je stvar.

Manji prihodi, veći rashodi, mislim koji k…? Stavka ostali troškovi poduplana. Ne znam…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ajde ne njonjajte svi. Vjerovatno je to da je proizvodni ciklus takav da sad ima nešto više troškova, a kad idući kvartal predaju robu i naplate onda će biti veći prihodi i dobit. Nema što drugo biti, veliki ugovor se radi, ima dosta i manjih i to je to.

Razočaran jesam, jučer sam ušao na 135-6, ali što je tu je.

New Report

Close