Ma ovo je sve tek priprema za vatromet slijedeci tjedan.
Ako RIZ ostvari samo pola dobiti kao u 4Q 2014., govorimo o 17 kuna dobiti po dionici u zadnja dva kvartala.
Mislim da u tom slucaju cijena stvarno nema sta traziti ispod 200 kuna.
..ali ja mislim da ce rezultat za 1Q biti i mnogo bolji. Zasto:
– realizacija ugovora za 3 grupe brojila koja je pocela krajem prosle godine i ukupne je vrijednosti oko 120 miliona kuna (sa PDVom). Vise od tome ovdje:
– isporuka odasiljaca prema ugovoru:
http://riz.hr/images/financial_statements/informacija%20za%20medije_2014_07_02.pdf
– dosta velika potrazivanja od kupaca (19. mil kuna) od cega je sigurno nesto u prvom kvartalu i naplaceno. Koliko sam pratio, rekao bih da se tu radi o nenaplacenom odasiljacu koji je isporucen krajem prosle godine.
Ispratimo trgovanje… 😀
Ide prema 170,00 kuna…
Zašto 170 kn?
Stvarno mi nije jasno sto misli ovaj sa nalozima od po jedne dionice.
Proslih par dana je bilo nekoliko transakcija po jednu dionicu po bidu. Evo i danas. Valjda covjek misli zaustaviti rast. 😀
Jedva cekam FI. Nadam se da nece biti bas zadnji dan.
@notion: pa volim vidjeti kako mi vrijednost portfelja raste. 😀
Mislim da će RIZO ove godine dosegnuti target u rasponu 170-200 kuna. S obzirom na trgovanje i moguće buduće okolnosti, razloga da se to ne dogodi jednostavno nema.
Zar sad ova Firma vrijedi više od duplo u samo nekoliko tjedana ili je to odraz burzovne populacije da ipak nešto zaradi na ovom vlaku jer većina drugih je u tunelu.
Zar sad ova Firma vrijedi više od duplo u samo nekoliko tjedana ili je to odraz burzovne populacije da ipak nešto zaradi na ovom vlaku jer većina drugih je u tunelu.
nije baš jasno napisano..imate sve iznad napisano…
nije baš jasno napisano..imate sve iznad napisano…
[/quote]Ništa osobno kolega-premaVašem imenu Vi to valjda bolje znate ili vjerujete Vlakovodji.
Mislim da će RIZO ove godine dosegnuti target u rasponu 170-200 kuna.
/quote]
Meni bi bilo zanimljivo vidjeti po koliko bi otišao CERP-ov paket kada bi se konačno odlučili to prodati. To ne bi smjelo biti ispod nominale.