Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 34.882 | 6,659 | 5,20 | 5,28 | -0,38% |
Jutros blok od
180.660 dionica na 21.50 kn! (3,88 milijuna kuna!)
malo prije još 110.711 komada na 22,80 kn!!! (2, 5 mil.kuna)
Ovdje prava raketa na 30 kn tek slijedi, samo strpljivo.
Valamar zatvorio hotele u Istri i Dubrovniku, otkazao svim sezoncima, a dionica raste.
Samo moguće u Hrvatskoj!!
@budfox
Hahaha, ništa tebi vidim nije jasno. Neće ti ni biti sve dok si slijepo fiksiran na ATPL kao dijabetičar na šećer.
Bid 112.000, ask 24.000 (ukupno). Kako to, kako to?
+15%, na pragu smo povratka preko 24-25, kako to, kako to?
Ekipa s velikim nalozima na danasnjem cjenovnom dnu, ali…prosla baba s kolacima…
Toplo se nadam da je bisakovi konacno kupio nesto, jer ako je zaista cekao na 15, ne ginu nam daljnje katastroficne objave i propasti svijeta.😀
Kako fondovi vjesto navlace male natrag da se istresu na ovim razinama, pa onda opet vlakic gore, svaka cast…
Dragi kolega Bisakovi jest danas prilicno kupovao i prodavao,ali ne RIVP i ne na ZSE.Turisti u Hrvatskoj su najveci rizik sada,po meni,a osobito RIVP zbog zaduzenosti.
Uvjeren sam da ce oni koji su danas kupovali biti “osisani” .Kupovati danas po ovim cijenama kada cijela Drzava postaje velika karantena,a RIVP zatvara hotele ne smatram razumnim.
Dok mirovinci kupuju,cijena se nekako odrzava,ali ne zaboravite da oni imaju limite i ako se oni “izmaknu” evo cijene za cas na 15 -ak kuna,mozda i manje.
Iznad 15 kuna uopce necu razmisljati o kupnji RIVP.
Kolega,
prerano je za ulazak, ide to jos dolje jer kriza tek krece…samo ne zurite s ulaskom, cuvajte kes trebat ce vam za mjesec dana.
Sada mi je kolega Nijemac poslao poruku da je Austria zatvorila sve hotele.Trebao je sa djecom i zenom ici tamo i otkazali su im zbog corone.
Danas je bio bounce, ali ide to natrag pa i ispod. Propale velike grupe, Uskrs, vjerojatno i 1. Maj. A posebno će veselo bit s radnicima. Dobar radnik kojem je sad otkazano se za sezonu ne vraća, a muku muče sa radnicima i ovako i onako.
Mislim da je kes ipak kralj trenutno. Kratko sam kupio i prodao danas sa nulom. Globalna situacija iz sata u sat ipak eskalira sa nepredvidivim posljedicama. Ovaj danasnji rast sam vidio vec x puta u svom burzovnom zivotu i ovaj put me ta euforija vise ne moze uvjeriti u dugorocni rast na niti jednoj dionici. Jedan dan super rast a onda par dana katastrofe. Mislim da je pametnije ovdje a i na svim ostalim dionicama ljepo cekati u kesu da stampedo u panici napravi svoje i onda kupovati znatno nize. Ukrcati se uvjek stigne, nijedna bas tako brzo ne pobjegne gore.
Bolje ostvariti i manji rast nego doziviti katastrofu.
Jel ima netko ideju kako ove najave povlacenja dionica i povecanja kapitala najavljenog na burzi imaju reperkusije na male dionicare?