RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 16:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
34.882
6,659
5,20
5,28
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

zapravo, je li još uvijek aktivno ovlaštenje trezoru za kupnju dionica RIVP na burzi? i koliko još može kupovati ako netko zna?

hvala

Mislim da sada tek dolaze još malo više negativnije vijesti kolega Invest. Uskoro već do ponedjeljka budete čuli o tome.
Na žalost budu i objave zatvaranja granica, zatvaranja škola i fakulteta, a onda ono najgore što slijedi su vijesti o umrlima kod nas.

Nitko ovo ne voli ali tajiti stvari ne možete dugo.

@Invest pise:
Što još može gore doć? Mislim da smo na vrhuncu negativnih vijesti..”

Ma da,malo pogledajte kretanje tecaja HRK iako je HNB vec reagirala.

Za europu je izgleda “vrhunac” tek u narednim mjesecima,koliko sam shvatio.

Za turizam ce se morati dulje cekati.

Kad pogledaš ova korona će pojest 3 godine rada. U ovoj godini će se natući ogroman minus, sljedeća godina će biti malo jača od pozitivne nule i tek tamo 2022 će se ponovno zaraditi nekakvi novci u turizmu s tim da se ovaj minus ni tada možda ne pokrije.

U zadnja dva dana:

AZ OMF +100.000 dionica
PBZ +70.000 dionica

itd.

Fondovi i dalje ostvaruju sav promet na dionici…

Opaaaaa koja transakcija 👍

180.660 dionica na 21.50 kn! (3,88 milijuna kuna!)

3.880

Ignore: KressoM, delux

Valamar zatvara hotele u Porecu, od nedjelje je zatvoren hotel Dijamant. Resort na otoku gdje pocetkom travnja dolaze Zidovi sto je jedna od najvecih grupa u kompaniji i najunosnijih, ne otvara se za tu grupu odnosno otkazano je. U Plavu lagunu stornirala grupa engleza, koji u tri tjedna ostvaruju oko 15 tisuca nocenja tjedno.  Pocelo je.

https://novac.jutarnji.hr/makro-mikro/najveca-turisticka-kompanija-u-hrvatskoj-zatvara-hotele-u-istri-i-dubrovniku/10087702/

Zatvaraju se hoteli,

dionica +10%

Pa 100x puta je bolje da ih zatvore i tako srežu troškove, nego da ih drže otvorene, a prazne! Još gore bi bilo da od tih par gostiju netko donese zarazu u hotel! Negativna reklama zbog toga bila bi najgora moguća stvar. Predsezona je i tako otpisana, a i nije toliko bitna za poslovanje u cjelini jer se 90% prihoda ostvari u ljetnim mjesecima pa ako ove mjere uspiju, sezona bi također mogla biti relativno uspješna..naravno, bit će manje gostiju i niže cijene, ali to je ogromna razlika u odnosu na to da uopće nemaju gostiju, zar ne?

Osim toga, zadrži li Hrvatska image zemlje u kojoj nije bilo žestoke pandemije i toliko umrlih kao u Italiji, onda će i percepcija gostiju za ljeto biti puno pozitivnija za HR nego za npr. Italiju ili daleke destinacije poput Kine.

avax10 dobro je biti optimist, a još boje biti u kešu 🙂

Ti kako hoćeš, ja sam danas uzeo 5.500 komada na 21,50 kn…. a ti budi i dalje u kešu 👍

Tko danas ne proda Valamar, taj se treba ostaviti ovog posla

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

New Report

Close