Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,22 | 16.920 | 3,239 | 5,24 | 5,26 | -0,38% |
Kako ne vidite RBA? U prvom linku na 4. mjestu, u drugom na 45. mjestu. Nista se nije promijenilo..
Iza računa koji se nalazi na broju 4. u listi dioničara se nalazi Franz Lanschützer, koji je i član Nadzornog odbora, tako da promjena po tom računu ne bi smjela proći bez neke objave, zar ne?
Potpora na 24 kn je sve tanja. Moglo bi pred kraj dana biti novih kipanja po bidu..
Prognozirao sam dno prije nekoliko dana na 22-23 kune. I to se onda činio dosta pesimističan scenarij. Ovim tempom čini mi se da sam pogriješio i da idemo prema 20, a ako padne ispod 20 vjerojatno se ne zaustavi do 18.
Krajem mjeseca na otok treba doći grupa od skoro tisuću Židova. Baš me zanima dal će doći ili će biti otkazano sve. S obzirom na tip smještaja i njihove zahtjeve sigurno se radi o gostima koji papreno plaćaju i ako bude otkazano sve, mislim da će Valamar biti u velikim problemima.
turizam će biti najviše pogođen, booking za sezonu je potpuno stao, svi dolasci u predsezoni su otkazani. kompanije koje nisu zadužene će preživit,problem če biti za ovakve kao valamar koje su se visoko zadužile pa zbog propasti sezone neče moći vraćati kredite
tu bi mogli aktivirati onaj dokap uz isključenje ostalih dioničara, a obzirom da nominale nema, mogu ga napraviti i po 10 kn