Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
bisakovi nisi u pravu jer nije pala samo dionica rivp nego je masovan pomor na svim svjetskim burzama i tvrditi da je to netko mogao predvidjeti je samo napuhan ego a ne točno predviđanje..
ono što mene brine kod rivp su 3 stvari_
-ovaj mutan dokap koji visi nad glavom,
-dividenda od koje će bojim se odustati
-te ova korona histerija koja će uništiti turističku sezonu!
problem kod valamara i drugih kompanija je što su pokrenuli velike investicije računajući da će sezona biti cca kao 2019., a sad su te sve investicije ugrožene tj. odakle će se vraćati ovaj veliki dug kad će prihodi očito jako podbaciti??? i sad dolazimo do dokapa gdje bi za male pare netko mogao jako povećati svoj udio isključivši sve nas male iz toga!
Potpuno se slazem sa Vama u svezi dokapitalizacije ,dividende i “korona histerije” koja unistava sezonu.Nista drugacije nisam niti ja o tome pisao!
Reakcija je pretjerana, stvorena je masovna histerija i efekt paničnog krda, sljedi obijanac na 30ak kn
predsezona će biti nesto lošija al sezone glavne će naravno biti i last mimut booking će biti jak.
Ovakva histerija uzrokovana medijima i dežurnim prognostičarima i raznim indeks.hr epidemiolozima je bez presedana. Smirit će se sve za mjesec, dva i život ide dalje, nekih gubitaka će biti,ali da opravdaju ovakve cijene kojima se katastroficari nabacuju i spominju ovdje…smiješno.
Pricajte vi sto hocete, ali cijena je pala na 26 kn. Bisakovi je pricao o tome iz razloga zaduženosti, ali dodje na isto. Po meni ovo ide ispod 20, jer sezone uopce nece biti, sprema se horor..
jel pratio ko zatvaranje danas? prodajna ekipa stavila par naloga od skoro 50 hiljada dionica na 26 kn i satrli su svu kupnju! šta sutra sljedi? neče biti veselo!
Brine me da je danas bio samo predah. Treba vezat pojas, jer će bit gadno.
A kolega bisakovi, tebi svaka čast. Da je cijena pala, je. A sad ajd nemoj više pisati crnjake.
Ako imaju imalo mozga u glavi, odustat će od dividende za ovu godinu. Ako se situacija oporavi, lako će sazvati izvanrednu Skupštinu i ponovno je izglasati.
Ovako ako im rokne sezona i uz ovu zaduženost, neće im biti bajno..
Drago mi je da vam je notorni Bisakovi došao na temu RIVPa prosipati svoj žuć i crnilo.
Vidim da se hvali da je “pogodio” na Agrokoru što će se dogoditi.
A jako se svi dobro sjećamo što je još 2016 pisao na Belju.
Kaže tada notorni Bisakovi: “Todorić će vas delistati jer može izdati nove dionice i prijeći prag od 95 %.”
Naravno da se to nije dogodilo, već se dogodio drugi kriminalni scenari.
Ali notorni Bisakovi je zasluge za “predviđanje” crnjaka pripisao sebi.
Dakle, već viđeni scenarij. Samo ste sada vi na RIVPu na tapeti.
Imate ljudi koji su naprosto otrov.
Takve treba izbaciti iz svog života.
Nadam se da ćete to i vi napraviti.
Za vaše mentalno zdravlje, dok svi prolazimo ovu histeriju u društvu i ZSE.
To je ono čime se takvi likovi hrane.
Za njih dobro ne postoji. Žive od tuđe patnje i boli i time si hrane ego.
Strava!
Naravno da sam pogodio vezano za Agrokor.Da ste slusali puno bolje bi prosli,zar ne?
Treba slusati pametnije!