Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
sve ovisi kako će sutra otvoriti EU burze jer ako bude potop sličan današnjem, bit će novi potop i kod nas….
To ništa ne znači jer promet je već preko 170.000 dionica, a od toga se na asku nije vidjelo gotovo ništa! Ekipa prati trgovanje pa kad odluči prodati samo stisne tipke i istrese se po bidu. Tako je bilo malo prije s onih 10.000 komada na 26 knkoji se uopće nisu vidjeli dok ih nije iskrcao tako da nitko ne zna koje još količine čekaju na prodaju i tko sve drži prst na okidaču….
Nije toliki problem kakva će biti sezona nego je problem straha koji se uvlači u ulagače a kad je strah sveprisutan onda nema volje za ulaganjem a samim tim ni dovoljno kupaca na bidu.
Vidjet cemo dali ce “brana na 20” izdrzati,jer sve mi se cini da ce ova razina biti “brzo testirana”!
Gledam poznate hotele u Aziji.Cijena im je u prosjeku pala 50-60%.
Evo, zvali su se upravo s burze, pitaju me koliko mi trebaju platiti da uzmem dionice RIVP. 🙂 Jel netko u ovom fertutmi uopće spominjao skupštinu dioničara, dividendu, povećanje i smanjenje temeljnog kapitala?
Obavijest Burze o oslobađanju od ispunjavanja obveza održavatelja tržišta |
Dana 09.03.2020. g. Zagrebačka burza d.d. u 10:54sati zaprimila je zahtjev održavatelja tržišta Zagrebačka banka d.d. sa sjedištem u Zagrebu, Savska 62, kojom održavatelj tržišta obavještava da zbog izvanrednih okolnosti vezano za odstupanje vrijednosti indeksa CROBEX više od – 5 % od zadnje vrijednosti prethodnog trgovinskog dana ne može obavljati poslove održavatelja tržišta za sljedeće dionice: ARNT, ATGR, PODR, RIVP. Na temelju zaprimljenog zahtjeva za privremeno oslobođenje od ispunjavanja obveza održavatelja tržišta radi nastupa izvanrednih okolnosti (odstupanje vrijednosti indeksa CROBEX više od – 5 % od zadnje vrijednosti prethodnog trgovinskog dana), obavještavamo Vas da se održavatelj tržišta sukladno čl. 66. Pravila Burze od dana 09.03.2020. oslobađa od obveza održavatelja tržišta do kraja trgovinskog dana. |
@avax
I na kraju je cijela burza upravo zavrsila u wc-u i obustavila rad. Nije ni cudo, ovo se na kraju sve pretvorilo u jedno veliko s.anje i nevidjenu glupost.