Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
točno to seeker.
nakon mnogo godina ova godina će biti kaos.
osobno imam mini hotel te su rezervacije apsolutno nikakve, nema ih. ne znam što ću uopće sa zaposlenicima.
ne želim dupli rizik te sam apsolutno izašao iz RIVP i čelat ću da se situacija u potpunosti smiri.
Bojim se da se u Americi situacija tek počela komplicirati (evo otkazali su u potpunosti veliki ATP Masters u Indian Wellsu).
Ovo je samo za hrabre. Naravno da se pretjeruje. Prijedlog dividende od 1,2 je 4,5% onima koji su se usudili kupiti po 26. Sad su već na 6% u plusu, a sa dividendom 10%
No treba moći gledati ovo crvenilo vani.
Mislim da ste požurili kolega zorangutan. Ako ste trejder, super. Svaka čast. Imate dobit već-
Ali dugoročno stvarno vjerujem kako će ovo otići dosta niže i da će na kraju godine biti gubitak .
A pustite fondove, to nisu njihove pare. Naravno da će kupovati. Pa ne mogu imati gubitke velike. Kako će si bonuse isplatiti?? 🙂
Ma koliko ih je to kupilo po 26 kuna (iako ja mislim da ce to puno nize) da moze “zaraditi”?0.001 promil?
Ja sam kupio Valamar po 25,xx pa će vrijeme pokazati da li sam dobro napravio…
U rasponu 25-26 kuna protrgovano je danas preko 27.000 dionica što je cca 30% prometa danas
Sljedeća dva, tri tjedna bi svašta moglo biti obzirom da trenutno ne dolaze nikakve dobre vijesti iz susjedstva vezano na Corona virus….
ako sutra nastavi pad na burzama,RIVP bi mogla testirati potporu na 20 kn, tu će biti veliki prometi
Ta to su najvjerojatnije dionicari koji su dokupljivali da smanje prosjek i oni su u “debelom gubitku”.To su gubici 30% na vise.Investitori ,novi ( poput mene ) cekaju nizu cijenu i vise podataka.Inace,mislim da ce na kraju dana cijena pasti na najmanje 25 kuna ako Trezor ne bude branio,a narednih dana i tjedana ce se cijena kretati oko 20 kuna ,po meni!
prije par mijeseci rekao sam ne kupujte iznad 30 .tu nema veze ni virus niti izbori jednostavno to nisu liveli na kojima se je trebalo kupovati ovo je krasna dionica na kojoj se moze fino zaraditi prosli smo skolu 2008
opako tone cijeli svijet,a turisti će biti među najpogođenijima.naravno da RIVP neće propasti, ali ova sezona vjerojatno hoće. najgore je što vlada masovna panika i histerija i dno može biti puno puno niže nego ga očekujemo, možda i na 15 kn, tako da nas sve izuje iz cipela!