Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,26 | 31.473 | 5,986 | 5,24 | 5,26 | -0,38% |
Valamar Riviera d.d. – Obavijest o zaključenju ugovora o kreditu s European Investment Bank
https://zse.hr/default.aspx?id=94988
Da li tko zna po kojoj kamati se RIVP zadužuje u zadnje vrijeme?
U zadnje vrijeme dosta surađuju sa mirovincima i daju svoj know how,
dok mirovinci daju novce za ulaganja npr. u HIMR itd.
S kojim datumom nastupa nagradjivanje uprave ovisno o cijeni dionice (sukladno odluci skupstine)? 1.1.2019.?
očito da, kako danas pumpaju cijenu
Valamar Riviera d.d. – Obavijest o zaključenju ugovora o kreditu s European Investment Bank
https://zse.hr/default.aspx?id=94988
s jedne strane dižu kredite da mogu raditi investicije,a s druge vlastiti kapital troše za dizanje cijene dionice na burzi?!? a ludila..
[/quote]
čudno i meni
ma nije valjda da Valamar lupa po kupnji zadnjih dana da povisi prosjek za bonuse managementu? hmm
ma nije valjda da Valamar lupa po kupnji zadnjih dana da povisi prosjek za bonuse managementu? hmm
meni isto smrdi da se upravo to događa
ako tako prže lovu koja je od svih nas dioničara, onda stvarno nemam riječi 😤
s jedne strane dižu kredite da mogu raditi investicije,a s druge vlastiti kapital troše za dizanje cijene dionice na burzi?!? a ludila..
Kad ne razumiješ, onda naravno da je ludilo. Kad znas cijenu kredita i vrijednost onoga sto kupuju i u sto investiraju, onda i ne mora biti ludilo. No, zato je super sto mozes sam sa svojim kapitalom raditi ono sto tebi nije ludo i ono ludo zaobilaziti u širokom luku i ostaviti one koji vole ludilo ili jednostavno razumiju nesto sto ti ne razumiješ.
Već se može rezervirati…za 06/21.
Rivp kupio 2011, hvala upravi večinskim vlasnicima te svima koji su pridonijeli da Rivp bude ono što jest. Ludilo 🙂
Rivp kupio 2011, hvala upravi večinskim vlasnicima te svima koji su pridonijeli da Rivp bude ono što jest. Ludilo 🙂
Upravo tako, kolega … svaka Vam je na mjestu …
Kad ne razumiješ, onda naravno da je ludilo. Kad znas cijenu kredita i vrijednost onoga sto kupuju i u sto investiraju, onda i ne mora biti ludilo. No, zato je super sto mozes sam sa svojim kapitalom raditi ono sto tebi nije ludo i ono ludo zaobilaziti u širokom luku i ostaviti one koji vole ludilo ili jednostavno razumiju nesto sto ti ne razumiješ.
[/quote]
***** krešoje sretna nova/trebalo bi malo ipak umiriti dioničare jer članak u globusu je posijao određenu paniku
Ima li tko info koliko ce Valamarovi smjestajni kapaciteti igrati ulogu u hrvatskom predsjedavanju EU?