Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,22 | 34.937 | 6,698 | 5,18 | 5,22 | 0,00% |
FI je solidno, kakva su sve bila ocekivanja a procitajte samo ovdje na forumu, koja se propast turizma nagovjestavala, ne bi trebalo kukati.
Inace svakom skeptiku je na odabir hoce li papire prepustiti u necije ruke i pricekati proljece!
Nitko nije nagovjestao propast turizma ili barem ja to nisam primjetio.
No 3Q izvjesce nije obecavajuce,po meni ,a nakon 4Q(i prije) ,vrlo realno je ocekivati pad cijene dionice jer ce tek tada biti razvidan uteg dugova i povecanih troskova.
RIVP je u investicijskoj ekspanziji i to moze za nekoliko godina “ispasti dobro”,ali sada cijena dionice previsoka ,a P/E jako visok.Dakako,ako dionica padne do razine 30-32 -tak kuna,treba razmisliti o kupovini iste,po meni!
FI je solidno, kakva su sve bila ocekivanja a procitajte samo ovdje na forumu, koja se propast turizma nagovjestavala, ne bi trebalo kukati.
Inace svakom skeptiku je na odabir hoce li papire prepustiti u necije ruke i pricekati proljece!
No 3Q izvjesce nije obecavajuce,po meni ,a nakon 4Q(i prije) ,vrlo realno je ocekivati pad cijene dionice jer ce tek tada biti razvidan uteg dugova i povecanih troskova.
RIVP je u investicijskoj ekspanziji i to moze za nekoliko godina "ispasti dobro",ali sada cijena dionice previsoka ,a P/E jako visok.Dakako,ako dionica padne do razine 30-32 -tak kuna,treba razmisliti o kupovini iste,po meni!
[/quote]
Kolega slazem se s vama ovaj puta, i ja razmisljam o tih 30 kuna. Ako bude evo mene opet u dokupu, do tada cu dobro razmislhati vjerojatno nista ne ciniti…
Mislim da je i 25 preskupo. Možda na 20???
Dakako da je bolje kupiti jeftinije,ali smatram da 20 kuna nije izgledno,bar ne u slijedecih godinu-dvije!
Trezor je do sada igrao veliku ulogu u odrzavanju cijene.Bez njega ,vjerujem da bi cijena bila znatno manja.
Zasto CERP tako agresivno kupuuje RIVP?
Ne kupuje CERP nego su očito odlučili razriješiti neotplaćene dionice iz doba KORFa i tko zna čega te ih prebaciti na sebe.
Sad je pitanje u kojem obliku će se one vratiti na tržište, da li prodajom ala ARNT od neki dan ili će ih možda podijeliti opet nekome u nekoj od košarica.
Zasto CERP tako agresivno kupuuje RIVP?
ne kupuje….
Ne kupuje CERP nego su očito odlučili razriješiti neotplaćene dionice iz doba KORFa i tko zna čega te ih prebaciti na sebe.
Sad je pitanje u kojem obliku će se one vratiti na tržište, da li prodajom ala ARNT od neki dan ili će ih možda podijeliti opet nekome u nekoj od košarica.
da su fondovi na kupnji pametni,sad bi se maknuli s kupnje da se cijena trgovanja spusti niže pa bi kupili te velike pakete od države 10-15 % jeftinije
RIVP je u investicijskoj ekspanziji i to moze za nekoliko godina "ispasti dobro",ali sada cijena dionice previsoka ,a P/E jako visok.Dakako,ako dionica padne do razine 30-32 -tak kuna,treba razmisliti o kupovini iste,po meni!
Taj tvoj nalog na 30 kn stoji već više godina?
Ja sam se ukrcao na 32…rado bih se dopunio na toj razini, ali mislim da neće biti te prilike.
da su fondovi na kupnji pametni,sad bi se maknuli s kupnje da se cijena trgovanja spusti niže pa bi kupili te velike pakete od države 10-15 % jeftinije
[/quote]
i sama firma održava cijenu, vidimo po stjecanju da i blokovi im nisu mrski da bi kupili.
Valamar i PBZ CO sudjeluju u dokapu Helios Farosa u iznosu od 139,39 milijuna kuna
U obavijesti o sudjelovanju u povećanju temeljnog kapitala Heliosa, navodeći da nastavljaju poslovnu suradnju s PBZ CO, iz Valamara iznose i da će po provedbi povećanja temeljenog kapitala Valamar imati 20%-tni udio, a PBZ CO udio od 77,73%.
“Ovo povećanje kapitala Helios Farosa početak je realizacije petogodišnjeg poslovnog plana koji predviđa 692 milijuna kuna ulaganja prvenstveno usmjerenih u rekonstrukciju i obnovu hotelsko-turističkih objekata i sadržaja u vlasništvu Helios Farosa pod operativnim upravljanjem Valamara”, iznosi se u ovoj obavijesti.