RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 18:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,25
77.060
14,678
5,24
5,26
1,15%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

netko je spominjao trezor .. pa eto oni i drže cijenu kad već nitko ništa ne kupuje.. 8 mjesec je pri kraju.. vrijeme je poslužilo.. brzo će proći 3 kvartal koji je ujedno i najjači.. očekujem odlične rezultate.. dali će to pokrenuti cijenu – ostaje za vidit

Na ovoj burzi da ne kupuje par malih i trezori kompanija prometa ne bi ni bilo. Tu i tamo koji otpadak od ponekog fonda

Zanimljivo je da se RIVP dionica zadnje dvije godine nije
pomakla niti milimetra, čak štoviše pala je za 20%.

Ima li tko objašnjenje za taj fenomen?

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

recesija u dolasku…iskusni igrači na vrijeme počinu zatvarati pozicije i skoro neprimjetno se rješavaju dionica. ostali to obično skuže kad je prekasno i kad krenu jaki padovi na TK
npr. malo prije –nešto sitno skine se s prodaje pa malo kasnije pljusne 7000 dionica po kupnji

recesija u dolasku…iskusni igrači na vrijeme počinu zatvarati pozicije i skoro neprimjetno se rješavaju dionica. ostali to obično skuže kad je prekasno i kad krenu jaki padovi na TK
npr. malo prije –nešto sitno skine se s prodaje pa malo kasnije pljusne 7000 dionica po kupnji
[/quote]

Turistički sektor se u zadnjoj recesiji, koja je kod nas trajala 6 godina,
pokazao izuzetno otporan. Čak štoviše, tijekom te recesije se čak i
dramatično oporavio turistički sektor u Hrvatskoj sa porastima
pojedinih dionica od 10x, a i više od toga.

Ipak me mislim da će doći do recesije iduće godine, pa čak ni one iza, a
poslije tko zna.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Od 07.08. do jučer je protrgovano 438.442 dionice. Valamar je kupio 13,7% od toga, a Skrbnički pod brojem 8 68,4% ili 300.000 komada. Nekome očito odgovara ovaj način akumulacije.

Mogli bi promijeniti smjer kretanja dionice s obzirom na jako pozitivne vijesti o noćenjima u kolovozu i očekivanoj jakoj posezoni.

Svake godine isto. Srpanjske rupe, ružno vrijeme, katastrofa. Onda se to pokaže da nije bilo istina (tj.ne kako se prikazuje/interpretira) i nikom ništa. Druge godine ćemo opet isto. Presmješno.

Hrvatska bilježi najbolju sezonu ikad

Di su kmečavci od početka sezone? Mila majko, uvik isto…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Da mi je znat koju igru igraju mirovinci. Da li se nadaju da ce ukrcat kroz HIMR i Helios jer recimo da ovdje dode samo do razmatranja preuzimanja danas, kolika bi cijena bila? Mislim da bi gledali vatromet zesci nego na Krasu ili Optimi.
Mene u ovoj dionici drzi to da je dividenda bolja nego na orocenje a poslovanje svake godine sve bolje. A otkljucavanje cijene ce doci kad tad.
Do tad, dokup i strpljenje.

Prije sam bio dojma da mirovinci imaju neke dionice na crnoj listi, sad mi se cini da je to skoro cijela ZSE. Mozda jednostavno ne vole ulagati u dionice… 🙂

Mislim da otkrivanje valuacije LRH nece toliko pomoci. Skokove u cijeni mozemo ocekivati kad netko izvana zagrize (to je i bio okidac porasta prije 3g), a pravo otkljucavanje ocekujem pri preslagivanju unutar vecinskih ili preuzimanja od strane nekog novog.

Lijepo je vidjeti jači bid, ali i dalje igra mačke i miša

Ovi fondovi su doveli ZSE u stanje u kakvom trenutno je. To su njihove igrice.
A onda se pojavi netko na kupnji kao na Krašu, pa se svi čudom čude da to
vrijedi više.

New Report

Close