RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 19:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,25
77.060
14,678
5,24
5,26
1,15%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Netko stvara histeriju. Sa jednim ciljem – jeftina kupnja. Kad imaš ovakav sentiment i plitko tržište gdje nema straha da će ti netko progutati veći nalog možeš pritiskati ask i tjerati male u mrežu na sve nižem bidu. Vidjet ćemo do koje razine. Već sada ide malo teže, ali tko zna panika radi svašta neočekivanog.

a moguće je da se pušta pad cijene zbog novih prekrcaja kakve smo ovdje već gledali pred 6 mjeseci kad su dnevni prometi bili i preko 100.000 dionica.ako je tako, treba se maknuti s bida i čekati opet razine oko 33 kn

@croato
Da, moguće je da će ići novi prekrcaji na nižim razinama pa da zato ruše cijenu. Ne vidim neki drugi smisleni razlog za ovo.

Ignore: KressoM, delux

Ovo je jedna od rijetkih dionica na kojoj još uvijek ima ponešto stranih ulagača. Radi li se možda o njima?

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

kako prodaja sipa naloge po kupnji,strašno nešto

Ne znam zašto trezor ne kupuje sada kad je cijena pala.
Sigurno su puni keša sada kada je prošla glavna sezona.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

ono sto me brine je bas Valamarov Intelektualni kapital
[/quote]

Dobar dan svima!

Već dugo pratim forum a sada sam se odlučio registrirati, nakon šta sam pročitao vaš komentar… 🙂

Totalno vas shvaćam i osobno kao "lokalac" i kao dioničar me brine to šta je dosta kadra unutra, onako prosto rečeno, preko veze. Ne čudim se previše što dionica pada ali me ipak najviše brine što Valamaru fali jasna vizija (slab kadar) u kojem smjeru otići kako bi im hoteli radili kroz cijelu godinu.

LP
[/quote]
u nekim firmama veliki je nepotizam i korupcija iako su privatne hapa se na svim razinama

bar smo od trebaju nam hoteli za lokalnu privredu dosli do trebaju nam da bi si kroporacije zaradjivale a mi onda imali sto kupovati I dobar ROI

bit će da je prekrcaj u igri….ja za sada pratim i ne stavljam naloge na kupnju dok ne vidim dokle će rušiti cijenu…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Neki očekuju lošiju sezonu, neki recesiju.

Pad ne treba čuditi.

Ukoliko se nastavi trgovinski rat i dođe recesija, nije baš da će ljudi navaliti na more.

Tako da ne bih baš brzao s kupnjom.

a moguće je da se pušta pad cijene zbog novih prekrcaja kakve smo ovdje već gledali pred 6 mjeseci kad su dnevni prometi bili i preko 100.000 dionica.ako je tako, treba se maknuti s bida i čekati opet razine oko 33 kn

treba uopce treba vidjeti na kojoj razini ce biti podrska

bar smo od trebaju nam hoteli za lokalnu privredu dosli do trebaju nam da bi si kroporacije zaradjivale a mi onda imali sto kupovati I dobar ROI

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2019__308201994113.pdf

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2019__308201994113.pdf

ajde bar oni brane cijenu inače bi usred dobre turist.sezone potonuli na 30-ak kuna . sprdačina od burze

New Report

Close