RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,26
31.473
5,986
5,24
5,26
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@amadeo

Sada je vrijeme akumulacije, do rezultata za 3. kvartal, koji će puno toga pokazati

meni su jasni kupci koji strpljivo cekaju da kupe sto jeftinije ali prodavaci mi nisu jasni jer kao da namjerno zele prodati jeftinije??nedavno je cijena bila na 39-40 kn i nisu prodavali ali sada nakon pada cijene od -10% malima je ovo super cijena za prodati??
nije ni cudo da burzovne analize pokazuju da 90% malih ulagača na burzi izgubi novce
[/quote]

Vidiš ti si optimist, možda prodaju pesimisti dok još ima ikakvog bida koji je vec dugo prilicno mrsav…
a možda prodaju oni koji imaju mnogo dionica i par kuna im nije bitno
bitno im je da ne budu novcano impotentni, kao mi koji smo bez kinte

slijedi nam precesija

Dok jedni lupetaju o lošoj sezoni, veliki rade (i zarađuju)

Valamarov Ivan Polak najizgledniji novi šef Heliosa

Ignore: KressoM, delux

pa još malo
https://novac.jutarnji.hr/makro-mikro/najveca-hrvatska-hotelska-kuca-i-francuski-konzorcij-zele-uloziti-u-atraktivnu-lokaciju/9264317/

Ignore: KressoM, delux

pa još malo
https://novac.jutarnji.hr/makro-mikro/najveca-hrvatska-hotelska-kuca-i-francuski-konzorcij-zele-uloziti-u-atraktivnu-lokaciju/9264317/

Osobno se nadam da Valamaru neće pasti na pamet ikakva ulaganja u projekt Hidrobaza. Dva su osnovna problema: konzervatori i neprijateljski nastrojeno lokalno stanovništvo (Štinjan, Valbandon i okolica, ali i Pula). Kako rade konzervatori, to smo imali prilike vidjeti na projektu Monumenti i Katarina. Valamar ima kamp, kamp ima dovoljno obale za svoje goste, lijepu uvalicu sa šljunčanom plažom, pa mislim da je bolja ideja ako ikada zaživi projekt Brijuni Rivijera (prilično sam skeptičan prema ostvarenju tog projekta) da ulože u kamp i podignu ga na nivo 4*. Dok ne bude ništa od Brijuni Rivijere, dovoljno je i ovako kako je sada, sa minimalnim ulaganjima u infrastrukturu.

mislim da je danas do sada oboren neslavni rekord,,, do 13 sati , jedna transakcija, 26 dionica, 967,20 kn prometa, ,,, svaki komentar je suvišan, sramota za odgovorne na zse,

Sun Tzu – [b]Umijeće Ratovanja[/b] & George S. Clason - [b]Najbogatiji čovjek u Babilonu[/b] vrijedi pročitati

apropos interesa za hidrobazu,
držim da bi to bio više nego odličan potez.
Treba naime znati gledati dugoročno, a ekipa u Valamaru ima tog intelektualnog potencijala.
Hidrobaza je najvrednija Pulska destinacija s ogromnim potencijalom.
Izgradnjom visoko vrijednih kapaciteta četiri i pet zvijezdica na ovoj lokaciji( od koje bi velike koristi imala i lokalna zajednica kroz ponuđene sadržaje), stvorili bi si odlično zauzimanje strateške pozicije za “danas sutra,” raspisani natječaj za uređenje i uzimanje u koncesiju hotela Istra, Neptun i Karmen na samom Brijunskom otočju.

Treba naime znati gledati dugoročno, a ekipa u Valamaru ima tog intelektualnog potencijala.
Izgradnjom visoko vrijednih kapaciteta četiri i pet zvijezdica na ovoj lokaciji( od koje bi velike koristi imala i lokalna zajednica kroz ponuđene sadržaje), stvorili bi si odlično zauzimanje strateške pozicije za "danas sutra," raspisani natječaj za uređenje i uzimanje u koncesiju hotela Istra, Neptun i Karmen na samom Brijunskom otočju.

Kolega, najvredniji Pulski resurs je ipak Muzil, i sa njim u paketu kompletna sjeverna obala Pulskog zaljeva, koja je za sada turistički neizgrađena, zahvaljujući tome što su to unatrag stotinjak i nešto više godina bile vojne zone, kojima nije bilo pristupa (Muzilu nema ni sada, neovisno o tome što vojske više tamo nema skoro već desetak godina). Na Hidrobazi će svaki investitor polomiti zube, iz jednostavnog razloga što je plaža ispod Hidrobaze javna, a takva će i ostati, jer njoj gravitira desetak tisuća okolnih stanovnika i njihovoh gostiju (tamo su sve cimer fraj obekti, nema hotela), pa Vi meni objasnite koji će to investitor tam ulupati silne novce u objekte 4+ * a da uporedo sa tim njegovi gosti imaju ograničen pristup javnoj plaži ? A još kad se loklna zajednica digne na zadnje noge, na samu pomisao da bi ta plaža mogla u koncesiju …. Tako da ovdje očekujem neslavan propast natječaja … konzervatore namjerno nisam niti spominjao u cijeloj priči, a kako oni mogu otegnuti i zavući/zakomplicirati projekt, vidjeli smo na primjeru Katarine/Monumenti, gdje se stvar otegla nepotrebnih pet-šest godina samo zbog konzervatora … a na Hidrobazi imate ostatke instalacija za spuštanje aviona u more te dvije ruševne građevine …. raj za konzervatore ….

Netko jako pametno skuplja…..

@takamina
skuplja laganini već 2 mjeseca….opet rekordna sezona, a cijenu su srušili 10% i fino pune portfelje….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Izgradnjom visoko vrijednih kapaciteta četiri i pet zvijezdica na ovoj lokaciji( od koje bi velike koristi imala i lokalna zajednica kroz ponuđene sadržaje), stvorili bi si odlično zauzimanje strateške pozicije za "danas sutra," raspisani natječaj za uređenje i uzimanje u koncesiju hotela Istra, Neptun i Karmen na samom Brijunskom otočju.

ono sto me brine je bas Valamarov Intelektualni kapital

bar smo od trebaju nam hoteli za lokalnu privredu dosli do trebaju nam da bi si kroporacije zaradjivale a mi onda imali sto kupovati I dobar ROI

[/quote]

Valamar je postao najjača turistička kompanija na Jadranu koja raste iz godine u godinu, iz sezone u sezonu… kažeš, baš NJIHOV intelektualni kapital te brine? 🤔

[/quote]
[/quote]

Dobar dan svima!

Već dugo pratim forum a sada sam se odlučio registrirati, nakon šta sam pročitao vaš komentar… 🙂

Totalno vas shvaćam i osobno kao “lokalac” i kao dioničar me brine to šta je dosta kadra unutra, onako prosto rečeno, preko veze. Ne čudim se previše što dionica pada ali me ipak najviše brine što Valamaru fali jasna vizija (slab kadar) u kojem smjeru otići kako bi im hoteli radili kroz cijelu godinu.

LP

New Report

Close